Antena Căutare

Malinka Zina, imagine incendiară în lenjerie intimă. Cum arată fosta concurentă de la Burlacul într-o ipostază neașteptată

Malinka Zina, fosta concurentă de la Burlacul, a făcut senzație pe rețelele sociale cu o imagine în lenjerie intimă. Tânăra și-a pus în evidență atuurile fizice și a făcut furori cu formele sale apetisante.

Malinka Zina în trei ipostaze diferite Galerie
Malinka Zina, fosta concurentă de la Burlacul, a făcut senzație pe rețelele sociale cu o imagine în lenjerie intimă | Antena 1

Malinka Zina se numără printre fetele care i-au atras atenția lui Andi Constantin. Tânăra a făcut o impresie bună încă de la prima întâlnire cu Burlacul, fiind o fană înrăită a motocicletelor și împărtășind această pasiune cu el.

Deși nu a reușit să formeze o relație cu bărbatul pentru care a venit în emsiune, Malinka Zina a plecat din competiție cu încrezătoare că își va găsi sufletul pereche în țară. Încă de când a revenit în România, superba blondină este mai activă pe rețelele sociale, locul în care își încântă prietenii virtuali cu cele mai sexi imagini.

Cum arată Malinka Zina, fosta concurentă de la Burlacul, în lenjerie intimă

Cu senzualitatea și trupul de invidiat, fosta concurentă de la Burlacul a reușit să impresioneze telespectatorii. Mai mult decât atât, Malinka Zina nu ezită și își surprindă și urmăritorii de pe Instagram cu ipostazele fierbinți în care se lasă fotografiată.

Citește și: Burlacul 17 iunie 2021. Simona Bălăceanu și Malinka Zina au văzut imaginile în care Andi Constantin le săruta pe rivalele

Se pare că tânăra este adepta unor shooting-urilor foto provocatoare, unde adoră să își pună în valoare cele mai frumoase părți ale corpului. Recent, a pus publicul masculin pe jar cu o imagine în lenjerie intimă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o lenjerie neagră din dantelă, Malinka Zina a întors toate privirile internauților și nu a lăsat loc imaginației. Ținuta îi scoate în evidență decolteul generos, picioarele subțiri și talia de invidiat.

Fosta concurentă de la Burlacul se mândrește și cu cele mai frumoase trăsături ale feței, iar drept dovadă stau imaginile publicate pe rețelele sociale.

Citește și: Burlacul, 10 iunie 2021. Dansul lui Andi și al Malinkăi, pe placul fetelor. Ce note au primit

Postarea a strâns rapid mai bine de 500 de like-uri și foarte multe reacții din partea prietenilor virtuali. Aceștia au ținut neaprat să îi spună cât este de frumoasă și să îi adreseze cuvinte de laudă.

"Ești foarte frumoasă", "Exotică" sau "Frumos! Ești minunată!", au fost doar câteva dintre cometariile oamenilor din mediul online.

Cine este Malinka Zina

Malinka Zina, tânăra care a venit la Burlacul mai hotărâtă ca oricând să îl cucerească pe Andi Constantin, are 26 de ani și este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă și lecții de limba rusă. În ceea ce privește pasiunile sale, iubește să fie feminină, dar și să se plimbe cu motocicleta, dar și să piloteze avioane de mici dimensiuni.

"Sunt la două extreme diferite! Pot să fiu si o lady foarte elegantă, foarte liniștită, dar în același timp fac și foarte multe chestii de băieți. Am o pasiune pentru motoare mașini, avioane. Eu cred că sunt o femeie curcubeu!", spunea Malinka Zina despre ea.

Fosta concurentă a dezvăluit despre ea că este sociabilă și prietenoasă: "Cred că aș ieși în evidență prin faptul că sunt mai nebună și sunt dependentă de adrenalină. Aș încerca să deschid și în el această latură".

Malinka Zina a fost la un pas să ajungă în Marea Finală a emisiunii Burlacul și să îi cucerească inima lui Andi Constantin, însă a părăsit competiția în episodul 15.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x