Antena Căutare

Cautare: 1589 rezultate pentru "nicolai tand"

Muşchi de vită cu mămăligă la grătar, piure de conopidă cu brânză de capră şi sos demi glace – gătit de Alex Iacob

Atuncă când vrei să mănânci mușchi de vită gătit într-un fel special, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 02.12.2013, 12:53
Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Un desert fin și cremos.

Luni, 02.12.2013, 12:48

Salată capresse cu influenţe “Thai” - recomandarea Mirelei Ivașcu

O salată ușoară și delicioasă, cu ingrediente simple.

Luni, 02.12.2013, 12:34
Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Un preparat cu note exotice.

Luni, 02.12.2013, 12:30
Bucatele gatite de Tand Nicolai au avut un succes deosebit

Bucatele gatite de Tand Nicolai au avut un succes deosebit

Care este BRANDUL României? Tradiţia, Continuitatea, Frumuseţea, Umorul sau Personalităţile? Jurnaliştii Antena3 au început "marea competiţie" pentru a vă convinge să VOTAŢI Brandul României reprezentat de ei. Antena 3 propune publicului...

Luni, 02.12.2013, 00:51
Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

PONT! O reţetă care are ca şi ingredient de bază, iaurtul. Este un cheese cake reinventat, cu cremă de brânză şi iaurt, ale cărui aspect şi gust au fost valorificate de sosul de căpşuni.

Luni, 25.11.2013, 22:45
Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

PONT! O reţetă improvizată, care are ca şi ingredient "vedetă", iaurtul, un ingredient destul de "limitat" şi greu de folosit pentru a crea un preparat "pretenţios". Un deşert magnific, gustos şi extrem de aspectuos!

Luni, 25.11.2013, 22:44

Tort Pandişpan cu mere, bezea italiană şi sos de vanilie - recomandat de echipa lui Daniel Grosu

O rețetă pretențioasă pentru papile gustative delicate.

Luni, 25.11.2013, 22:43

Tort de ciocolată cu gem de caise preparat de Alex Iacob

Un tort delicios pentru toți cei cărora le place ciocolata.

Luni, 25.11.2013, 22:42

George Crăciun prepară supă cremă de dovleac

Când iarna bate la ușă, o supă cremă de dovleac este tot ceea ce îți trebuie.

Luni, 25.11.2013, 22:40
Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.

Luni, 25.11.2013, 22:30

Mușchiuleț de porc cu andive, Saint Jacques, caju şi piure de cartof dulce pregătit de echipa lui Grosu

Atunci când vrei să prepari mușchiuleț de porc, trebuie să încerci această rețetă savuroasă.

Luni, 25.11.2013, 22:20
Zeci de vedete s-au alăturat campaniei “"Mi-e poftă să fac bine"!

Zeci de vedete s-au alăturat campaniei “"Mi-e poftă să fac bine"!

"Mi-e poftă să fac bine"! Asta şi-au spus zeci de vedete care au acceptat provocarea să vândă, pentru o zi, într-un fast-food din capitală. Banii strâşi vor fi folosiţi pentru un scop nobil: dotarea celui mai vechi spital de copii din...

Luni, 25.11.2013, 16:43
Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Cel mai lăudat preparat al episodului al cincilea. Originar din Franţa, preparatul i-a adus Mirelei Ivaşcu câştigarea duelului!

Luni, 18.11.2013, 17:28

Scoici Saint-Jacques cu piure de ţelină

Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.

Luni, 18.11.2013, 12:46
Toast cu legume confiate

Toast cu legume confiate

Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.

Luni, 18.11.2013, 12:43

Bezea "mi-cuit" cu fructe de pădure

O bezea delicios de fructată.

Luni, 18.11.2013, 12:41
Tarte cu ganache au chocolate

Tarte cu ganache au chocolate

O tarta speciala pentru papile gustative speciale.

Luni, 18.11.2013, 12:37
O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O rețetă delicios de dulce.

Luni, 18.11.2013, 12:36

Cremă de lămâie pe biscuiţi de vanilie

Un rețetă de top.

Luni, 18.11.2013, 12:31

Cruton cu somon fume şi caviar keta

Un amuse-bouche delicios de pretențios.

Luni, 18.11.2013, 12:29

Scoici Saint-Jacques cu spumă de cartofi

Dacă îți plac scoicile Saint-Jacques și vrei să le gătești într-un mod special, iată o rețetă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:25

Rulou cu tofu şi legume în foaie de ridiche daikon

O rețetă cu un fel de brânză și o legumă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:24
Pui Satay

Pui Satay

Un fel de mâncare delicios și aromat.

Luni, 18.11.2013, 12:22
Bomboane de foie gras

Bomboane de foie gras

Obrazul fin cu bomboane de foie gras se ține.

Luni, 18.11.2013, 12:20
Cele mai sexy mămici de la Neatza au fost răsfățate de Nicolai Tand

Cele mai sexy mămici de la Neatza au fost răsfățate de Nicolai Tand

Cele cinci finaliste ale concursului ”Cea mai sexy mămică” de la Neatza cu Răzvan și Dani, Clara, Andreea, Adelina, Andreea și Mirela, au fost răsfățate de maestrul bucătar Nicolai Tand, jurat la emisiunea”Top Chef”.

Vineri, 15.11.2013, 08:39
Iată finalistele concursului ”Cea mai sexy mămică”!

Iată finalistele concursului ”Cea mai sexy mămică”!

În această dimineață, în platoul emisiunii, și-au făcut apariția cele cinci mămici care se luptă pentru trofeul de ”Cea mai sexy mămică din România”!

Vineri, 15.11.2013, 08:35
Finalistele ”Cea mai sexy mămică”, răsfățate de Nicolai Tand, jurat ”Top Chef”

Finalistele ”Cea mai sexy mămică”, răsfățate de Nicolai Tand, jurat ”Top Chef”

Cele cinci finaliste ale concursului ”Cea mai sexy mămică”, Clara, Andreea, Andreea, Adelina și Mirela, au fost răsfățate de maestrul bucătar Nicolai Tand, jurat la emisiunea”Top Chef”.

Vineri, 15.11.2013, 08:21
Chef Nicolai Tand a gătit pentru cele mai sexy mămici din România

Chef Nicolai Tand a gătit pentru cele mai sexy mămici din România

Maestrul bucătar Nicolai Tand, jurat la cooking-show-ul „Top Chef” , le-a gătit candidatelor de la ”Cea mai sexy mămică din România”.

Vineri, 15.11.2013, 08:08
Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prezintă Observatorul orei 19.00 din week-end, însă, în timpul liber, este Prinţesa Polonic. Anca Lungu este pasionată de bucătărie. De fapt, am putea spune că este o adevărată profesionistă în gastronomie.

Marti, 12.11.2013, 13:45
Nicolai Tand, despre primii paşi în bucătăria franceză (ediţia 1)

Nicolai Tand, despre primii paşi în bucătăria franceză (ediţia 1)

Nicolai Tand povesteşte despre începuturile carierei sale

Marti, 12.11.2013, 11:52

Nicolai Tand, lecții de "șefie" pentru concurenți

Chef Nicolai a dorit să îi învețe pe concurenți ce înseamnă să fii "Chef la înălțime"

Luni, 11.11.2013, 22:10

Sarmale cu carne de porc şi vită

Dacă aștepți oaspeți aleși și vrei să ai pe masă niște sarmale delicioase, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 11.11.2013, 15:45

Melcișori traditionali cu mere

A fost cel mai lăudat desert al episodului, deoarece aluatul rulat ingenios (in formă de melcișori), dar si pentru umplutura extrem de gustoasă imbinată cu nucă și scorțișoară.

Luni, 11.11.2013, 15:15

Paté de casă cu carne de raţă şi măr – rețeta lui Veres Istvan

Un preparat special și delicios, perfect pentru o masă în familie.

Luni, 11.11.2013, 13:18

Pastrav la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți cu capere – recomandarea lui Alexandru Iacob

Un preparat sofisticat pentru ocazii speciale.

Luni, 11.11.2013, 13:08

Carpaccio de piersică cu blat de migdale: reteta Mirelei Ivaşcu

O rețetă rafinată pentru gusturi fine.

Luni, 11.11.2013, 12:47

Florentina Lazăr ne recomandă găluşte cu prune proaspete

O rețetă savuroasă ce ne amintește de copilărie.

Luni, 11.11.2013, 12:42

Salată de conopidă cu maioneză de casă preparată de Alexandru Iacob

Dacă îți dorești o salată ușoară, dar gustoasă, încearcă acest preparat.

Luni, 11.11.2013, 12:34

Alexandru Iacob gătește o minunată fasole bătută cu usturoi

Atunci când vrei o retetă clasică, gustoasă, dar de top, încearcă acestă fasole bătută.

Luni, 11.11.2013, 12:31

Creveţi în suc de portocale – una dintre specialitățile Florentinei Lazăr

O rețetă specială cu ingrediente speciale.

Luni, 11.11.2013, 12:26
Salata ”fusion infusion” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Salata ”fusion infusion” este recomandarea lui Alexandru Iacob

O salata speciala si delicioasa, pretentioasa si usor de preparat.

Marti, 05.11.2013, 20:19
Crema de ricotta (reinterpretare crema canelloni sicilliani)

Crema de ricotta (reinterpretare crema canelloni sicilliani)

Un desert pentru gusturi fine.

Marti, 05.11.2013, 17:53
Carpaccio de piersica cu blat de migdale

Carpaccio de piersica cu blat de migdale

Cel mai tare desert din proba "dulce", un desert raw-vegan, neprocesat termic, la care s-a folosit doar zahar brun si miere (deci, fara aditivi).

Marti, 05.11.2013, 17:36
In fata juriului - castigatorii si eliminatii primei probe

In fata juriului - castigatorii si eliminatii primei probe

Greul cel mai greu insa, de-abia acum incepe. Concurentii trebuie sa mearga cu farfuriile in fata juriului.

Luni, 04.11.2013, 20:41
Prima proba, primele echipe, primele provocari

Prima proba, primele echipe, primele provocari

Pentru prima proba a acestei editii, cei 13 sunt pusi sa formeze echipe de cate doi. Si, deoarece sunt in numar impar, o echipa va avea trei membri.

Luni, 04.11.2013, 20:40
Muschiulet de porc cu 1000 de arome – gatit de Mihai si Istvan

Muschiulet de porc cu 1000 de arome – gatit de Mihai si Istvan

1000 de arome pentru 1000 de nopti de poveste.

Luni, 04.11.2013, 20:38
Mega-surpriza! Giovanni Piselli - primul Top Chef al Romaniei din nou pe platourile de filmare

Mega-surpriza! Giovanni Piselli - primul Top Chef al Romaniei din nou pe platourile de filmare

Top Chef continua! 24 de bucatari s-au infruntat in 12 dueluri pentru un loc in bucatarie. Cei mai buni 13 l-au castigat. Primul hop a trecut, dar lupta de-abia incepe. Saptamana aceasta cei 13 ramasi in cursa vor gati pentru doua familii de vedete. Ce strategie vor adopta? Cine se va remarca si cine va pleca azi acasa?

Luni, 04.11.2013, 20:34
Daniel Grosu prepara raviolli de ananas

Daniel Grosu prepara raviolli de ananas

Un preparat special pentru persoane speciale.

Luni, 04.11.2013, 20:33
Daniel Grosu recomanda rulada de porc cu legume de toamna

Daniel Grosu recomanda rulada de porc cu legume de toamna

Ingrediente 1 cartof mediu 2 catei usturoi 50 g bacon afumat 2 mere 200 g telina 200g lapte 1 morcov 100 g conopida verde 200 g file porc 3 felii prosciutto Mod de preparare Se fierb cartofii pana dau in clocot. Se tin la foc mic inca 5...

Luni, 04.11.2013, 20:28
x