Atuncă când vrei să mănânci mușchi de vită gătit într-un fel special, aceasta este rețeta perfectă.
Luni, 02.12.2013, 12:53Un desert fin și cremos.
Luni, 02.12.2013, 12:48O salată ușoară și delicioasă, cu ingrediente simple.
Luni, 02.12.2013, 12:34Un preparat cu note exotice.
Luni, 02.12.2013, 12:30Care este BRANDUL României? Tradiţia, Continuitatea, Frumuseţea, Umorul sau Personalităţile? Jurnaliştii Antena3 au început "marea competiţie" pentru a vă convinge să VOTAŢI Brandul României reprezentat de ei. Antena 3 propune publicului...
Luni, 02.12.2013, 00:51PONT! O reţetă care are ca şi ingredient de bază, iaurtul. Este un cheese cake reinventat, cu cremă de brânză şi iaurt, ale cărui aspect şi gust au fost valorificate de sosul de căpşuni.
Luni, 25.11.2013, 22:45PONT! O reţetă improvizată, care are ca şi ingredient "vedetă", iaurtul, un ingredient destul de "limitat" şi greu de folosit pentru a crea un preparat "pretenţios". Un deşert magnific, gustos şi extrem de aspectuos!
Luni, 25.11.2013, 22:44O rețetă pretențioasă pentru papile gustative delicate.
Luni, 25.11.2013, 22:43Un tort delicios pentru toți cei cărora le place ciocolata.
Luni, 25.11.2013, 22:42Când iarna bate la ușă, o supă cremă de dovleac este tot ceea ce îți trebuie.
Luni, 25.11.2013, 22:40O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.
Luni, 25.11.2013, 22:30Atunci când vrei să prepari mușchiuleț de porc, trebuie să încerci această rețetă savuroasă.
Luni, 25.11.2013, 22:20"Mi-e poftă să fac bine"! Asta şi-au spus zeci de vedete care au acceptat provocarea să vândă, pentru o zi, într-un fast-food din capitală. Banii strâşi vor fi folosiţi pentru un scop nobil: dotarea celui mai vechi spital de copii din...
Luni, 25.11.2013, 16:43Cel mai lăudat preparat al episodului al cincilea. Originar din Franţa, preparatul i-a adus Mirelei Ivaşcu câştigarea duelului!
Luni, 18.11.2013, 17:28Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.
Luni, 18.11.2013, 12:46Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.
Luni, 18.11.2013, 12:43O bezea delicios de fructată.
Luni, 18.11.2013, 12:41O tarta speciala pentru papile gustative speciale.
Luni, 18.11.2013, 12:37O rețetă delicios de dulce.
Luni, 18.11.2013, 12:36Un rețetă de top.
Luni, 18.11.2013, 12:31Un amuse-bouche delicios de pretențios.
Luni, 18.11.2013, 12:29Dacă îți plac scoicile Saint-Jacques și vrei să le gătești într-un mod special, iată o rețetă specială.
Luni, 18.11.2013, 12:25O rețetă cu un fel de brânză și o legumă specială.
Luni, 18.11.2013, 12:24Un fel de mâncare delicios și aromat.
Luni, 18.11.2013, 12:22Obrazul fin cu bomboane de foie gras se ține.
Luni, 18.11.2013, 12:20Cele cinci finaliste ale concursului ”Cea mai sexy mămică” de la Neatza cu Răzvan și Dani, Clara, Andreea, Adelina, Andreea și Mirela, au fost răsfățate de maestrul bucătar Nicolai Tand, jurat la emisiunea”Top Chef”.
Vineri, 15.11.2013, 08:39În această dimineață, în platoul emisiunii, și-au făcut apariția cele cinci mămici care se luptă pentru trofeul de ”Cea mai sexy mămică din România”!
Vineri, 15.11.2013, 08:35Cele cinci finaliste ale concursului ”Cea mai sexy mămică”, Clara, Andreea, Andreea, Adelina și Mirela, au fost răsfățate de maestrul bucătar Nicolai Tand, jurat la emisiunea”Top Chef”.
Vineri, 15.11.2013, 08:21Maestrul bucătar Nicolai Tand, jurat la cooking-show-ul „Top Chef” , le-a gătit candidatelor de la ”Cea mai sexy mămică din România”.
Vineri, 15.11.2013, 08:08Prezintă Observatorul orei 19.00 din week-end, însă, în timpul liber, este Prinţesa Polonic. Anca Lungu este pasionată de bucătărie. De fapt, am putea spune că este o adevărată profesionistă în gastronomie.
Marti, 12.11.2013, 13:45Nicolai Tand povesteşte despre începuturile carierei sale
Marti, 12.11.2013, 11:52Chef Nicolai a dorit să îi învețe pe concurenți ce înseamnă să fii "Chef la înălțime"
Luni, 11.11.2013, 22:10Dacă aștepți oaspeți aleși și vrei să ai pe masă niște sarmale delicioase, aceasta este rețeta perfectă.
Luni, 11.11.2013, 15:45A fost cel mai lăudat desert al episodului, deoarece aluatul rulat ingenios (in formă de melcișori), dar si pentru umplutura extrem de gustoasă imbinată cu nucă și scorțișoară.
Luni, 11.11.2013, 15:15Un preparat special și delicios, perfect pentru o masă în familie.
Luni, 11.11.2013, 13:18Un preparat sofisticat pentru ocazii speciale.
Luni, 11.11.2013, 13:08O rețetă rafinată pentru gusturi fine.
Luni, 11.11.2013, 12:47O rețetă savuroasă ce ne amintește de copilărie.
Luni, 11.11.2013, 12:42Dacă îți dorești o salată ușoară, dar gustoasă, încearcă acest preparat.
Luni, 11.11.2013, 12:34Atunci când vrei o retetă clasică, gustoasă, dar de top, încearcă acestă fasole bătută.
Luni, 11.11.2013, 12:31O rețetă specială cu ingrediente speciale.
Luni, 11.11.2013, 12:26O salata speciala si delicioasa, pretentioasa si usor de preparat.
Marti, 05.11.2013, 20:19Un desert pentru gusturi fine.
Marti, 05.11.2013, 17:53Cel mai tare desert din proba "dulce", un desert raw-vegan, neprocesat termic, la care s-a folosit doar zahar brun si miere (deci, fara aditivi).
Marti, 05.11.2013, 17:36Greul cel mai greu insa, de-abia acum incepe. Concurentii trebuie sa mearga cu farfuriile in fata juriului.
Luni, 04.11.2013, 20:41Pentru prima proba a acestei editii, cei 13 sunt pusi sa formeze echipe de cate doi. Si, deoarece sunt in numar impar, o echipa va avea trei membri.
Luni, 04.11.2013, 20:401000 de arome pentru 1000 de nopti de poveste.
Luni, 04.11.2013, 20:38Top Chef continua! 24 de bucatari s-au infruntat in 12 dueluri pentru un loc in bucatarie. Cei mai buni 13 l-au castigat. Primul hop a trecut, dar lupta de-abia incepe. Saptamana aceasta cei 13 ramasi in cursa vor gati pentru doua familii de vedete. Ce strategie vor adopta? Cine se va remarca si cine va pleca azi acasa?
Luni, 04.11.2013, 20:34Un preparat special pentru persoane speciale.
Luni, 04.11.2013, 20:33Ingrediente 1 cartof mediu 2 catei usturoi 50 g bacon afumat 2 mere 200 g telina 200g lapte 1 morcov 100 g conopida verde 200 g file porc 3 felii prosciutto Mod de preparare Se fierb cartofii pana dau in clocot. Se tin la foc mic inca 5...
Luni, 04.11.2013, 20:28