Florin Dumitrescu a vorbit în cadrul proiectului Jurnal de chefi fără limite despre echipa alături de care defilează în cadrul competiției care se anunță a fi una de excepție.
Chef Florin Dumitrescu a mărturisit că are un singur chef profesionist în echipă, restul membrilor venind din domenii diverse de activitate.
Ce spune chef Florin Dumitrescu despre echipa sa de la Chefi fără limite
„Echipa albastră care mă face pe mine să stau aici liniștit și să mă motivez de fiecare dată să trag din ce în ce mai tare. Dar în același timp îmi permit să fiu și dezamăgit de ei, să încerc să-i și motivez, o echipă albastră pestriță, care are parte de foarte multe piedici și multe, multe surprize”, a declarat Florin Dumitrescu la Jurnal de Chefi fără limite.
Chef Florin Dumitrescu a mărturisit că și-a creat echipa gândindu-se la provocările fizice pe car eurma să le înfrunte.
„Eu în momentul în care m-am gândit la Chefi fără limite, m-am gândit la misiunile pe care le avem de făcut și mi-am ales oameni puternici, care să fie capabili să alerge, să facă lucruri pe lângă bucătărie. Pentru că pentru bucătărie sunt eu acolo lângă ei și îi pot ghida să gătim oricând, oricât, orice, oricum. O să vedeți că avem un singur bucătar profesionist. În rest, majoritatea vin din domenii total diferite. Ceea ce îi pune la un loc pe cei din echipa albastră este ambiția, dorința de a-și depăși limitele, dorința de a deveni mai buni, puterea, forța fizică, capacitatea de efort fizic foarte ridicată și e lângă asta chiar și puterea mentală: oameni foarte echilibrați”.
Florin Dumitrescu a făcut dezvăluiri despre echipa sa, la Jurnal de Chefi fără limite
Florin Dumitrescu a dezvăluit profesia fiecărui membru al echipei albastre de la Chefi fără limite.
„De-aia în echipa mea o să vezi un colonel în rezervă, o funcționară publică care muncește cu mâinile de când e mică și nu se dă în lături de la muncă, un fermier, un luptător K1, un cântăreț care vine din zona urbană și un sushi master care are nevoie să ne demonstreze că precizia japoneză este ceea ce avem nevoie când gătim împreună”, a spus chef Forin Dumitrescu,
„Mai important decât gătitul la Chefi fără limite este cât de pregătit ești mental și fizic de orice se poate întâmpla”, a conchis chef-ul.
În episdoul 6 de Jurnal de Chefi fără limite, Cătălin Scărlătescu a fost cel care și-a descris echipa, iar Sorin Bontea a vorbit despre componența echipei sale în episodul 5 de Jurnal de Chefi fără limite.
Chefi fără limite, noul show culinar plin de aventură, va fi difuzat Antena 1
„Chefi fără limite” este un format original, filmat în această toamnă în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.
Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.
Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.
Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.