Antena Căutare

Chefi fără limite, 2 martie 2022. Cine a obținut avantajul, înainte de proba individuală de gătit. Ce a urmat

Înainte de-a intra la proba individuală de gătit, concurenții din echipa mov s-au întrecut la o probă pentru obținerea unui avantaj important.

colaj cu chef iosif stefanescu si concurenti de la chefi fara limite Galerie
Înainte de proba individuală de gătit, concurenții s-au întrecut la o probă de curățat arici de mare | Antena 1

În a treia zi din cel de-al doilea stage din emisiunea Chefi fără limite, concurenții din echipa mov au pierdut șansa de-a câștiga imunitatea de echipă, așa că riscă să aibă încă o eliminare, după proba individuală.

Înainte însă de ultima confruntare, cei cinci au primit din partea Irinei Fodor șansa de-a câștiga un avantaj ce se poate dovedi extrem de util.

Cine a câștigat avantajul pentru proba individuală, în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

În ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1, concurenții din echipa lui Cătălin Scărlătescu au intrat la proba individuală de gătit. Înainte însă, aceștia au primit șansa de-a câștiga un avantaj ce poate da o schimbare neașteptată de situație.

„Echipa mov, urmează proba individuală pentru voi, așa că vă rog să vă montați și să vă gândiți foarte bine la ce aveți de făcut. Concentrare maximă și, fără doar și poate, veți reuși!”, a fost îndemnul Irinei Fodor pentru concurenții care intră la proba individuală de gătit.

Citește și: Chefi fără limite, 2 martie 2022. Raul și Cătălin Scărlătescu, tensiuni uriașe! De ce s-au certat și ce s-a întâmplat

„Vă rog frumos, gătiți cu gust. Hai să trecem și peste asta! Mult succes!”, a urat Cătălin Scărlătescu echipei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar în timp ce așteptau să descopere ce îi așteaptă la proba individuală, cei cinci din echipa mov au primit un mesaj de la Irina Fodor și au fost îndrumați către locul unde s-a desfășurat ulterior proba pentru avantaj. Concurenții s-au întâlnit cu chef Iosif Ștefănescu și acesta le-a dat șansa câștigării unui avantaj pentru proba individuală, ce aduce zece minute în plus de gătit. Ca să câștige bonusul, cei cinci au fost nevoiți să deschidă în mod corect o cantitate cât mai mare de arici de mare.

Citește și: Chefi fără limite, 2 martie 2022. Certuri în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Ce s-a întâmplat

Și fiindcă orice avantaj este important, fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a câștiga. Judecătorul și chef Iosif Ștefănescu au analizat apoi coșurile concurenților și au decis că, dintre toți, cel mai bine s-au descurcat Raul și Istvan. Și fiindcă au fost la egalitate, cele 10 minute în plus de gătit au fost împărțite în mod egal.

Ulterior, concurenții au cerut ajutor medical pentru a scăpa de țepii aricilor de mare. Apoi, cie cinci au revenit în bucătărie pentru a afla ce trebuie să gătească la proba individuală. Nu mică a fost surpriza atunci când Irina Fodor a anunțat că, de data aceasta, au de gătit o rețetă de chiftele.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1 ca să descoperi tot momentul.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 2 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup și ce echipă riscă să piardă un concurent... Chefi fără limite, 2 martie 2022. Ce chef a fost acuzat de trădare și ce s-a întâmplat la degustarea farfuriilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x