Antena Căutare

Chefi fără limite, 2 martie 2022. Certuri în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Ce s-a întâmplat

În ultima zi petrecută în insula Lesbos din Grecia, echipa verde și echipa mov au intrat la duel. Înainte de confruntare, tensiunile și-au spus cuvântul printre concurenții lui Cătălin Scărlătescu.

colaj foto cu diferiți concurenti din echipa mov a lui catalin scarlatescu Galerie
În ultima zi din al doilea stage de la Chefi fără limite, concurenții s-au certat din plin | Antena 1

A doua zi din cel de-al doilea stage a adus o confruntare plină de emoții pentru echipe. Florin Dumitrescu a fost cel care a devenit fericitul câștigător al imunității de echipă, motiv pentru care concurenții săi s-au dus la hotel. Între timp însă, echipa mov și cu echipa verde au fost dzamăgite și, în scurt timp, tensiunile și-au făcut din nou apariția.

Ce tensiuni au apărut în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi fără limite, în al doilea stage, din insula Lesbos

Echipa mov condusă de Cătălin Scărlătescu la emisiunea Chefi fără limite se confruntă tot mai frecvent cu situații tensionate. Între membrii acesteia au apărut tot felul de discuții și pare că acest lucru îi afectează în competiție.

Citește și: Chefi fără limite, 1 martie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu nu a acceptat înfrângerea. S-a retras și a cerut explicații juraților

În primul stage, desfășurat în insula Chios din Grecia, se pare că echipa mov s-a divizat, mai mult sau mai puțin, pe „tabere”. La finalul unor zile de foc, neînțelegerile și lipsa de comunicare au „costat” echipa nu doar un duel, ci și o eliminare! Cătălin Scărlătescu l-a pierdut pe Lucian Pupăzan.

Acum, în cel de-al doilea stage, au intrat iar la duel și riscă, din nou, o eliminare. Trezirea s-a dat încă de la primele ore ale dimineții, iar oboseala, stresul și grijile s-au putut citi imediat pe chipurile concurenților care intră la duel, în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1.

„Nu m-am odihnit, s-au adunat orele nedormite. Cumva simt că toată echipa e nedormită, dar cred că reușim să ne trezim înainte de probă și să dăm tot ce avem mai bun la probă”, a mărturisit Istvan Kozocsa, la primele ore ale dimineții.

Citește și: Chefi fără limite, 1 martie 2022. Istvan Kozocsa a făcut show în bucătărie alături de Rebecca Bumputu (Becky) la proba brunch-ului

„Din punctul meu de vedere, echipa mov are doi bucătari destul de talentați acolo, pe Raul și pe Istvan, care amândoi au experiență. Însă, din cauza faptului că nu reușesc să își găsească o armonie și să se mobilizeze ca o echipă, au de pierdut foarte mult. Drept pentru care au și intrat la primul duel cu noi și l-au pierdut. La fel ca și la primul stage, dacă era să alegem între echipa albastră și echipa mov, preferam să intrăm la duel cu echipa mov, tocmai din acest motiv”, a dezvăluit Laura Eremia din echipa condusă de Sorin Bontea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1 ca să afli și alte detalii.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 1 martie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu nu a acceptat înfrângerea. S-a retras și a cerut explicații ... Chefi fără limite, 2 martie 2022. Imunitatea pe echipă a adus o probă neașteptată. Ce au fost nevoiți să gătească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x