Antena Căutare

Chefi fără limite, 7 martie 2022. Cine a câștigat avantajele și ce bonus a primit fiecare. Valentina si Daniela s-au certat

În ediția de Chefi fără limite, din 7 martie, după ce echipele au finalizat cele trei probe, Irina Fodor le-a adunat pentru a le spune verdictul. Unii dintre concurenți erau deja dezamăgiți pentru că știau rezultatul, însă au avut și parte de surprize. Cine a câștigat la proba "laptelui", "coșulețelor", proba "pastelor" și ce avantaje a obținut fiecare echipă.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
În ediția de Chefi fără limite, din 7 martie, după ce echipele au finalizat cele trei probe, Irina Fodor le-a adunat pentru a le spune verdictul. Unii dintre concurenți erau deja dezamăgiți pentru că știau rezultatul, însă au avut și parte de surprize. Cine a câștigat la proba "laptelui", "coșulețelor", proba "pastelor" și ce avantaje a obținut fiecare echipă. | Antena 1/ Chefi fără limite

Avantajele câștigate le vor aduce mult ajutor și au așteptat cu sufletul la gură atât chefii, cât și ucenicii lor rezultatul final. Tacticile au ieșit încet, încet la suprafață, dar și tensiunile, mai ales că unii dintre concurenți nu au reușit să aducă victorie echipei.

Pentru că în curând urmează proba de gătit a zilei, în care este pusă în joc cea mai importantă miză a etapei, imunitatea individuală, echipele sunt pregătite să afle ce avantaj li se cuvinte. Punctajele bune atrag plusuri în proba de gătit, atuuri ce pot fi decisive pentru o mult râvnită victorie, în prima zi din Lemnos.

Cine a câștigat probele în ediția din 7 martie 2022. Ce avantaje au obținut echipele în prima zi din Lemnos, la Chefi fără limite

Pe o insulă cu nume exotic, din bazinul mediteraneean, chiar din prima zi concurenții au prins gustul competiției pentru avantaje. În timp ce unii au dat tot ce au avut mai bun pentru a aduce plusvaloare echipei, alții au abandonat misiunile, spre dezamăgira tuturor.

“A fost efort fizic mai mult decât orice”, spune chef Sorin Bontea.

Citește și: Eliminare Chefi fără limite, 2 martie 2022. Ce concurent a părăsit competiția. Cătălin Scărlătescu l-a pierdut pe Raul Bodoșcă

Pe o insulă cu aer cuceritor, chefii și concurenții s-au avântat în necunoscut pentru a bifa în palmares experiența culinară grecească și nu numai! Pentru a obține ingredientele necesare, chefii și echipele le-au procurat: “Mi-am murdărit adidașii într-un hal în care nu m-aș fi gândit vreodată că o să ajungă în halul ăsta. Îmi vine să plâng! Efectiv îmi vine să plâng”, spune chef Florin Dumitrescu.

La proba "paste", acolo unde conucrenții au avut de făcut aluatul pentru rețeta faimoasă “flomaria” și apoi tăiețeii, avantajul a fost obținut de către reprezentanții echipei albastre: Mariana Tarbuc (Primărița) și Iman Abushov.

"Echipa albastră, avantajul vostru este rețeta completă pentru proba de diseară. A doua oară", anunță Irina Fodor.

La proba "coșulețe" echipa verde a câștigat. Francisc Șandor a adus victorie echipei sale și avantajul de a tăia 10 minute din timpul de gătit a unei echipe.

La proba "lapte" echipa albastră a câștigat. Chef Florin Dumitrescu a muncit cot la cot cu Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel). Echipa are un avantaj uriaș: Chef Florin Dumitrescu va găti.

"N-ai cum să te pui cu colonelul, care are oile acasă", spune chef Cătălin Scărlătescu.

"Noi suntem pe locul doi, dar n-are nicio relevanță locul doi", spune dezam[git chef Sorin Bontea.

Daniela Tănase și Valentina Cornescu s-au certat “la cuțite”, și nici în echipa albastră nu a fost liniște

Daniela Tănase se supăra ca a găsit vase în chiuveta, în barcă și se apuca să le spele: "Toată lumea s-a băgat la somn și am rămas eu. M-au apucat nervii", spune acesta. Supărarea a pornit de la faptul că Valentina Cornescu a rămas pe barcă și nu s-a ocupat să spele vasele, în timp ce echipa sa se afla la probe.

"Eram la mine în cameră și o aud pe Daniela că discută cu Mexicanu, vorbea despre mine că eu trebuie să strâng, că erau doi oameni desemnați și că nu e ok și am ieșit din cameră în momentul ăla", spune Valentina Cornescu.

Între cele două are loc un schimb de replici acide. Valentina îi spune colegei sale că s-ar fi ocupat de vase, dar mai târziu.

Daniela a fost deranjată de faptul că Valentina nu i-a oferit o mână de ajutor.

Citește și: Chefi fără limite, 2 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup și ce echipă riscă să piardă un concurent

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut doi concurenți, pe Raul Bodoșcă în ediția din 2 martie 2022 și pe Lucian Pupăzan în ediția din 23 februarie 2022.

Citește și: Chefi fără limite, 2 martie 2022. Cine a obținut avantajul, înainte de proba individuală de gătit. Ce a urmat

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 7 martie 2022. Francisc Șandor s-a întâlnit cu români în Lemnos. Vlad Tănasie (Sushi) a abandonat pro... Chefi fără limite, 7 martie 2022. Vlad Tănasie (Sushi) mărturisește că se simte demotivat. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x