Antena Căutare

Chefi fără limite, 9 martie 2022. Gestul neașteptat făcut de Florin Dumitrescu față de Sorin Bontea. De ce și-a prezentat scuzele

În ultima zi de pe insula Lemnos, ziua în care se decide soarta unei echipe, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu se pregătesc să înfrunte probele la care vor fi supuși alături de echipele lor, însă nu înainte de a readuce echilibrul între ei. De ce și-a prezentat scuzele cheful echipei albastre în ediția din 9 martie 2022, de la Chefi fără limite.

Irina Fodor îi întâmpină pe concurenți și se pregătește să le prezinte proba în urma căreia o echipă vor intra la misiunea individuală: "Dragii mei, prima dată în această formulă, în această probă, fără echipa mov aici", spune Irina Fodor.

Este ultima probă din această etapă, iar în luptă au intrat echipa verde și echipa albastră pentru a câștiga imunitatea de grup. Echipa care nu va fi pe gustul grecilor va intra la proba individuală.

Sorin Bontea: "Nu mai este joacă! Dacă până acum ne-am permis să greșim, de acum nu mai este loc".

Chef Florin Dumitrescu și-a cerut scuze față de chef Sorin Bontea, în ediția din 9 martie 2022, de la Chefi fără limite

Florin Dumitrescu remarcă de la început că echipa lui este puțin demoralizată de faptul că se află în luptă cu echipa lui Sorin Bontea, care are experiența probelor trecute: "Echipa albastră pare puțin timorată pentru că ăștia de la echipa verde au experiență".

Înainte ca proba să înceapă, chef Florin Dumitrescu i-a cerut voie Irinei Fodor să vorbească o clipă cu chef Sorin Bontea, căruia i-a mărturisit părerea de rău față de comportamentul avut cu o seară înainte.

Citește și: Chefi fără limite, 8 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă. Ce au făcut chefii când s-a anunțat verdictul

În urma evenimentelor petrecute cu o seară în urmă, când chef Sorin Bontea a pierdut în fața echipei mov, iar Florin Dumitrescu s-a bucurat pentru pierderea sa - supărat fiind pe faptul că Sorin i-a blocat numai concurenții din echipa sa - cheful echipei albastre a ținut să își ceară scuze pentru "exces": "Aseară m-am lăsat un pic dus de val și am luat un pic cam prea personal și acum am ales să mă duc să facem pace. Cumva se restartează relația de fiecare dată", spune chef Florin Dumitrescu.

"Pot să fac și eu ceva înainte să începem toată nebunia asta?, întreabă Florin Dumitrescu.

Acesta se duce către Sorin Bontea: "Băi, iartă-mă că am reacționat ca o fraierică geamantan aseară. Vreau să îți dau o îmbrățișare. M-am supărat pe tine tare ieri, dar uite că acum mi-a trecut", spune cheful echipei albastre.

Citește și: Chefi fără limite, 8 martie 2022. Tanya Povenskaya a făcut show într-un șorț sexy, Istavan Kozocsa a fost impresionat

"Ce vrei mă, lasă vrăjeala!?", spune Sorin Bontea în timp ce îl îmbrățișează pe Florin Dumitrescu.

"Ei, ce problemă aveam eu că erai tu supărat!? De aia nu am dormit eu aseară, că erai tu supărat", mai spune ironic chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi fără limite, 8 martie 2022. Tanya Povenskaya a făcut show într-un șorț sexy, Istavan Kozocsa a fost impresionat

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut doi concurenți, pe Raul Bodoșcă în ediția din 2 martie 2022 și pe Lucian Pupăzan în ediția din 23 februarie 2022.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Kaspakino, rețetă de miel cu brânză de capră din bucătăria grecească... Chefi fără limite, 9 martie 2022. Florin Dumitrescu a avut o „revelație” de zile mari la proba pentru imunitatea de echi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x