Antena Căutare

Chefi fără limite, 8 martie 2022. Lovitură dură pentru chef Florin Dumitrescu! Echipa albastră se coordonează cu greu

În a doua zi de pe insula Lemnos, ziua în care se câștigă imunitatea pe echipă, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu trec printr-o teroare febrilă cu gândul la avantajul lui chef Sorin Bontea, care le poate opri câte un bucătar timp de zece minute.

În a doua zi de pe insula Lemnos, ziua în care se câștigă imunitatea pe echipă. Chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu trec printr-o teroare febrilă la gândul la avantajul lui chef Sorin Bontea, care le poate opri câte un bucătar timp de zece minute.

Antena 1/ Chefi fără limite

Spiritele s-au încins la bancuri mai ales în echipa lui chef Florin Bontea. Concurenții și-au aruncat replici dure, iar cel vizat a fost din nou Vlad Tănasie (Sushi). În încercarea de a-și ajuta echipa, așa cum a promis cu o seară în urmă la finalul probei, acesta a dat indicații colegilor, însă nu toți au fost dispuși să le primească.

În echipa albastră, agitația interioară a concurenților se simțea, iar chef Florin Dumitrescu devenea din ce în ce mai tensionat.

Tensiuni uriașe în echipa albastră: "Azi am fost campioană la stat pe margine"

Mariana Tarbuc (Primărița) a fost supărată de presiune pe care o simțea venind din partea lui Vlad Tănasie (Sushi). “Din spate eu încercam să-i explic rețetă, dar din păcate ea nu a vrut să mă asculte”, mărturisește concurentul.

“Atât putem, atât facem Vlad, n-am ce să-ți fac, frate, iartă-mă! Încerc, chiar încerc!”, îi spune chef Florin Dumitrescu lui Vlad Tănasie. Acesta mărturisește la testimoniale: “Aș putea să-i mulțumesc lui Bontea că mi l-a blocat pe Vlad”. Se pare că preparatul nu a ieșit așa cum chef a dorit din cauza unui amestec nefericit.

Citește și: Chefi fără limite, 7 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea individuală și ce concurent a fost salvat

Rivalitatea dintre concurenți sfidează granițele și urmează să cuprindă rețetele lumii. Intuiția și răbdarealor a fost pusă la treabă, iar necunoscutul își spune cuvântul pentru concurenți.

În toiul gătitului, pe o temă cu iz tradițional mediteraneean și cu specific grecesc, o imunitate de grup este pusă în joc, o miză tentantă pentru care s-au depus eforturi substanțiale, stropite din plin cu har culinar.

Citește și: Chefi fără limite, 7 martie 2022. Daniel Tudor (Ken) s-a dezlănțuit și a făcut show senzual pentru grecoaice

Chef Sorin Bontea a blocat doar concurenții lui chef Florin Dumitrescu, moment în care acesta a explodat: “Bă, în halul ăsta ești, mă?”. Însă concurenta blocată, domana colonel, nu făcea ceva atât de important în acel moment, pe cât credea inițial cheful, lucru care i-a bucurat că n-au risipit resurse prețioase.

Dar munca i-a fost întreruptă Primăriței, lucru care i-a adus și mai multă tensiune: "Azi am fost campioană la stat pe margine", spune supărată Mariana Tarbuc (Primărița). Concurenta a fost blocată de două ori de către cheful echipei verzi în timpul probei de gătit, semn că este un pion important.

Cum timpul alocat e pe sfârșite și cele mai mici erori se văd, chefii nu pot trece cu vederea și își taxează concurenții din dorința de a păstra o unitate de grup și pentru a aduce imunitatea de grup la care toată lumea râvnește.

Citește și: Chefi fără limite, 7 martie 2022. Vlad Tănasie (Sushi) mărturisește că se simte demotivat. Ce s-a întâmplat

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut doi concurenți, pe Raul Bodoșcă în ediția din 2 martie 2022 și pe Lucian Pupăzan în ediția din 23 februarie 2022.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 8 martie 2022. Irina Fodor a pus la bătaie un nou Joker! Ce avantaj aduce și ce trebuie să gătească c... Chefi fără limite, 8 martie 2022. Sorin Bontea a „explodat” în bucătărie! Ce au surprins camerele în timp ce echipa verd...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x