Prima etapă din emisiunea Chefi fără limite a început în forță cu numeroase misiuni și aventuri în Chios, o insulă din Grecia cunoscută mai ales pentru lichiorul de mastic și pentru multitudinea de rețete cu includ smochinele.
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dat startul unei noi confruntări și, alături de cei 18 concurenți din competiție, au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea victorie. Totuși, pe cât de spectaculoasă a fost experiența pentru ei, pe atât de dificilă a fost munca din spatele camerelor de filmat! Descoperă cum au arătat primele zile petrecute în Grecia, în insula Chios, pentru cei din echipa de filmare și producție a show-ului de la Antena 1.
Prin ce aventuri a trecut echipa de producție a emisiunii Chefi la cuțite în insula Chios din Grecia
Aventura în Grecia a început în forță atât pentru concurenți și chefi, cât și pentru cei din echipa de producție și filmare a show-ului Chefi fără limite, de la Antena 1.
Probă după probă, fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a câștiga probele și avantajele puse în joc de Irina Fodor. La capătul acestei aventuri ce va trece prin zece insule se află trofeul în valoare de 30.000 de euro, așa că miza este una uriașă!
Astfel, 18 concurenți și-au făcut bagajul și s-au îmbarcat într-una dintre cele palpitante călătorii din viața lor: Chefi fără limite! Odată ajunși, Irina Fodor a avut grijă să le servească un meniu plin de...probe!
Irina Fodor la Chefi fără limite, alături de localnici din Chios (Grecia)
Sub cerul arzător din Grecia, orice misiune a devenit parcă și mai grea. Totuși, ambiția i-a făcut pe toți să meargă mai departe și să lupte. Am avut parte de situații neprevăzute, ingrediente surprinzătoare, legende fascinante, peisaje de vis, arome savuroase și un show din care nu au lipsit sarea și piperul! Prima etapă i-a dus pe chefi și pe cele trei echipe ale lor în Chios și, la finalul, Lucian Pupăzan din echipa mov a fost eliminat. Următoarea destinație? Lesbos!
Aventura Chefi la cuțite a adus emoții, momente dificile și situații inedite nu doar pentru cei din fața camerelor de filmat, ci și pentru cei din spatele lor!
Cameramani, sunetiști, tehnicieni și mulți alții din echipa de filmare și producție Chefi fără limite au îndurat călduri copleșitoare, vânt puternic, oboseală și stres, totul pentru ca aventura din Chios să iasă perfect!
Unul din locurile unde s-a filmat emisiunea Chefi fără limite de la Antena 1
Cum arată platourile de filmare, cum se realizează emisiunea și prin ce porții de adrenalină și aventură trec cei care fac toată această magie să se întâmple?
Descoperă în GALERIA FOTO de mai sus, umde vei găsi imagini de senzație din culisele show-ului de la Antena 1.
Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.
Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele.
Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1
Eliminare Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Lucian Pupăzan părăsește concursul, chef Sorin Bontea câștigă Jokerul... Cine e și cu ce se ocupă Rebecca Bumputu (Becky) de la emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1...