- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Rivalitatea dintre ei sfidează granițele și urmează să cuprindă rețetele lumii. Intuiția chefilor a fost pusă la treabă în preselecții. În rândul multor pasionați de gătit, fiecare chef și-a ales câte șase concurenți cu spirit de echipă și cu poftă de aventură, alături de care pornesc “cu toate pânzele sus”. Dăm startul primului show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu aventura și călătoriile.
Sezonul acesta chefii iau cu asalt bucătăria mediteraneană, într-un labirint ala aromelor, într-un templu al gusturilor: Grecia. Acolo unde alături de echipele lor vor avea parte de un festin vizual și culinar, dar și un război al celor mai bune preparate.
Zece etape departe de casă vor lupta zi de zi cu timpul, cu necunoscutul și cu propriile limite. Orgoliile își vor spune cuvântul, iar viața se va reduce la strictul necesar. Gătitul va deveni o rutină, dar în condiții spartane, în locuri neconvenționale, vor găti după tehnicile locului, cu ustensilele specifice greu de confecționat, după rețete locale, cu ingrediente de acolo. Mai mult, vor fi jurizați de oamenii locului, greu de influențat, iar regulamentul show-ului nu e deloc simplu!
Cine sunt cei 18 concurenți care intră în lupta pentru titlul de Chefi fără limite și cum arata echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu
Prima destinație a sezonului este insula Chios, a cincea insulă ca mărime din Grecia. Atât concurenții, cât și chefii vor afla aici regulile acestui joc și ce au de făcut în continuare. Primul episod vine și cu primele misiuni.
La preselecții, Florin Dumitrescu mărturisește că au fost “oameni normali, oameni simpli, oameni care au ca scop comun bucătăria la nivel de pasiune și m-am uitat foarte atent la dorința lor de a face lucruri, dorința lor de a depăși momente”.
După un prim impact cu pretențiile chefilor au rămas doar vreo 60 de concurenți, alte teste pregătite de chefi au redus drastic numărul la câte 6 concurenți pe fiecare echipă, aleși după cum a dictat instinctul și intuiția celor trei căpitani de echipaj, de această dată nu s-a mai dat șorț, ci un troler.
Echipa lui Sorin Bontea de la Chefi fără limite - Echipa Verde
Sorin Bontea: “Am o echipă frumoasă, pe gustul meu, așa. Am făcut echipa mai mult după intuiție, cam așa o fac eu de obicei. Să aibă și un pic de gust în farfurie, vreau să și muncesc, dar vreau să mă și distrez în același timp”.
- Laura Eremia – Cofetar, 34 de ani
- Valentina Cornescu – Cofetar, 25 de ani
- Daniela Tănase – Solist Vocal, 43 de ani
- Daniel Jumuga (Nobo) – Cofetar, 25 de ani
- Andrei Stoian (Mexicanul) – Bucătar, 25 de ani
- Francisc Șandor - Fotograf, 27 de ani
Vezi în GALERIA FOTO imagini cu ECHIPA VERDE
Echipa lui Florin Dumitrescu de la Chefi fără limite - Echipa Albastră
Florin Dumitrescu: “Eu când am făcut echipa asta, am făcut-o cumva pe stilul meu și anume bătăioși, respectuoși, oameni care vor să-și depășească limitele și oameni talentați”
- Vlad Nastea (Arkanian) – Artist, 22 de ani
- Iman Abushov – Director Comercial, 28 de ani
- Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel) – instructor fitness/colonel în rezervă, 49 de ani
- Vlad Tănasie – Bucătar, 28 de ani
- Mariana Tarbuc (Primărița) – Consilier Primărie, 44 de ani
- Daniel Iulian Tudor - Antreprenor, 32 de ani
Vezi în GALERIA FOTO imagini cu ECHIPA ALBASTRĂ
Echipa lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi fără limite - Echipa Mov
Cătălin Scărlătescu: „Echipa mea e ca o echipă de fotbal. Trebuie să am și portar și atacanți și mijlocași. Nu poți să pleci la drum cu 6 gemeni, așa că m-am gândit să îmi iau un om mai molcom, mai sfătos, o dansatoare frumoasă care să țină moralul echipei ridicat, o moldoveancă care are simțul frumosului, un ungur, o corporatistă și un bucătar cu multă încredere în el”.
- Rebecca Bumputu – Dansatoare, 28 de ani
- Tanya Tatiana Povenskaya – Trainer în domeniul unghiilor, 38 de ani
- Lucian Pupăzan – Făuritor de fundulețe, 43 de ani
- Carmen Dîrvariu – Corporatist, 32 de ani
- Istvan Kozocsa – Bucătar, 31 de ani
- Raul Bodoșcă - Bucătar, 25 de ani
Vezi în GALERIA FOTO imagini cu ECHIPA MOV
18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.
Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1
Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite. Super show-ul de gătit începe azi, la 20.30, la Antena 1... Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Concurenții au avut parte de surpriza vieții lor. Unde au fost puși să doarmă în G...