Antena Căutare

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Cum au fost surprinși concurenții și chefii înainte și în timpul probelor

„Chefi fără limite” străbate și spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești. Alături de Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, telespectatorii călătoresc în lumea culinară și descoperă atât destinații, cât și combinații inedite. Cum arată o zi de filmare în spatele camerelor.

„Chefi fără limite” străbate și spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești. Alături de Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, telespectatorii călătoresc în lumea culinară și descoperă atât destinații, cât și combinații inedite. Cum arată o zi de filmare în spatele camerelor.

Antena 1/ Chefi fără limite

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii noului format de adventure - cooking show, primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu aventura și călătoriile, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

“Este vorba despre cum să rămâi copil toată viața. Îmi place în Grecia, este foarte interesant și mă bucur că am ocazia să descopăr locuri noi și obiceiuri culinare”, spune chf Florin Dumitrescu.

Descoperă cum au arătat primele zile petrecute în Grecia, pe insula Lesbos

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dat startul unei noi confruntări și, alături de cei 16 concurenți din competiție, au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea victorie. Totuși, pe cât de spectaculoasă a fost experiența pentru ei, pe atât de dificilă a fost munca din spatele camerelor de filmat!

“În spate e o brânză băgată în piele de capră. N-am mai văzut în viața mea treaba asta. Nu știu să vă zic mai multe. Dacă m-ar lăsa să găsesc cu toate ingredientele astea doar pe terasă, ar fi super. Nu înțeleg ce am de cărat, ce am de descoperit și abia aștept să gătesc”, mărturisește Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi fără limite, 2 martie 2022. Raul și Cătălin Scărlătescu, tensiuni uriașe! De ce s-au certat și ce s-a întâmplat

Pentru chefi și concurenți cea mai mare provocare a fost limba. Interacțiunea cu grecii este dificilă din cauză că nu se vorbește limba engleză acolo și au fost nevoiți să ceară ajutor și să folosească expresii în limba localnicilor, pentru a obține tot ceea ce își doresc.

Citește și: Chefi fără limite, 2 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup și ce echipă riscă să piardă un concurent

“Foarte frumoasă insula asta și foarte mișto în Grecia. Și foarte mișto oamenii! În spatele meu sunt oameni de toate vârstele. Ei stau relaxați , vin la cafea, vin la ceai, socializează. Era foarte mișto dacă aveam și noi… Adică uitați-vă la vârsta oamenilor. Nu știu ce fac, cum fac, dar trăiesc liniștiți”, spune Sorin Bontea.

“La probele astea pe care le avem la fiecare început de stage, până acum n-am reușit niciodată. Adică dacă nici azi nu-mi iese, e groasă! Uite, transpirați fleașcă am fost. Să cari oala aia grea… destul! Eu m-am mai șmecherit puțin și am stat cam în același loc. Cătălin a cărat-o tot satul, Florin alerga, de unde venea, tot așa, alergând”, povestește chef Sorin Bontea.

Din păcate pentru echipa mov, al doilea concurent a părăsit competiția miercuri seara, este vorba de Raul Bodoșcă, după ce Lucian Pupăzan a fost și el eliminat.

Descoperă cum au arătat primele zile petrecute în Grecia, pe insula Lesbos, pentru cei din echipa de filmare și producție a show-ului de la Antena 1.

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Eliminare Chefi fără limite, 2 martie 2022. Ce concurent a părăsit competiția. Cătălin Scărlătescu l-a pierdut pe Raul B...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x