Antena Căutare

CONCURS! Ce trebuie să faci ca să câștigi o super tigaie Regis Stone, cu care poți scăpa definitiv de urmele de arsură!

Concurenții sunt cu un pas mai aproape de finală, iar bătăliile culinare devin din ce în ce mai aprige, în bucătăria Chefi la cuțite! Pentru săptămâna aceasta am pus la „gătit” un nou concurs ce îți poate aduce ca premiu o tigaie ce transformă gătitul într-o joacă de copil! 

CONCURS! Ce trebuie să faci ca să câștigi o super tigaie Regis Stone, cu care poți scăpa definitiv de urmele de arsură!
Câștigă o super tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „De ce crezi că este folosit cuprul la fabricarea tigăilor profesionale?”.

Concursul începe pe 02.12.2019 la ora 21:00 și se termină pe 08.12.2019, la ora 23:59!

Cel mai „delicios” și norocos răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Cu siguranță ai observat că toate rețetele alese de către concurenții emisiunii Chefi la cuțite sunt pregătite în tigăile din gama Regis Stone, iar motivul este unul cât se poate de clar! Acestea au un triplu strat special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă pentru ca diferitele tipuri de carne, legume sau alte ingrediente să fie gătite fără grija că se vor lipi. Marele avantaj este faptul că nu există urme de arsură nici când alegi să nu folosești ulei, unt sau orice alt tip de grăsime. Pratic, cu tigaia Regis Stone Copper Pan 28 CM gătești totul sănătos și gustos, în sucurile proprii, păstrând nu doar culoarea vie, ci și substanțele nutritive.

Articolul continuă după reclamă

Tigaia Regis Stone Copper Pan 28 CM este extrem de încăpătoare, lucru ce îți permite să faci nu doar fripturi delicioase și garnituri aromate, ci și clătite, omlete pufoase și zeci de alte rețete pline de gust!

Tigăile din gama Regis Stone au baza din oțel inoxidabil, lucru ce permite distribuirea uniformă a căldurii. Scapi astfel de grija amestecatului, iar urmele de arsură sau fumul vor deveni doar o amintire neplăcută din bucătărie.

Fără fum, fără urme de arsură și extrem de gustos, așa se poate rezuma cât mai scurt gătitul cu autorul tigăilor din gama Regis Stone!

Nu mai sta pe gânduri și intră și tu în competiție pentru un super premiu, ce va transforma gătitul într-o adevărată joacă de copil!

MULT SUCCES TUTUROR!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x