Antena Căutare

Cea mai bună rețetă de zacuscă de pește! Nina Rus de la Chefi la cuțite dezvăluie secretul reușitei!

În sezonul conservelor pentru iarnă, o fostă semifinalistă a emisiunii Chefi la cuţite promovează preparatele cu peşte! Cum se face delicioasa zacuscă de păstrăv?

În sezonul conservelor pentru iarnă, o fostă semifinalistă a emisiunii Chefi la cuţite promovează preparatele cu peşte! Cum se face delicioasa zacuscă de păstrăv?

REȚETĂ ZACUSCĂ DE PĂSTRĂV. Consumul în România este şi de patru ori mai mic decât în alte ţări europene. Astfel, chef Nina Rus (fostă concurentă Chefi la cuțite) spune că, pe lângă borcanele cu murături, am putea aduna în cămară şi zacusca de păstrăv afumat. Se prepară simplu, acasă. Poate fi depozitat la borcan, peste iarnă, după reţete pe toate gusturile.

REȚETĂ ZACUSCĂ DE PĂSTRĂV. În timp mulţi românil nu ştiu ce legume să mai aleagă pentru conservele pentru iarnă, alţii se uită după cei mai buni peşti.

Articolul continuă după reclamă

Pentru că, în sezonul rece, zacusca de păstrăv va fi încă proaspătă, la borcan.

REȚETĂ ZACUSCĂ DE PĂSTRĂV. Pentru semifinalista de la emisiunea Chefi la cuţite, păstrăvul este un ingredient care poate fi integrat în sute de reţete. Înainte de a adăuga piesa de rezistenţă, zacusca se face după metodele cunoscute de orice gospodină.

REȚETĂ ZACUSCĂ DE PĂSTRĂV. „Începem cu păstrăvul afumat, îl pregătim pentru zacuscă. Şi ca să aibă o aromă şi o culoare mai bune o să aruncăm şi o mână de mălai în jar. Se pun peștii pe grătarul de afumat.

Nu punem nici pielea, nici nimic, doar carnea. Nici oase. Încercăm să fim cât de atenţi putem.

Pentru gustul dorit, trebuie o mare atenţie la proporţia dintre carne şi legume. Ca să iasă o zacuscă demenţială o să punem 50% carne de păstrăv afumat şi 50% legume, pregătite ca pentru o zacuscă obișnuită. Ingredientele se amestecă apoi bine

Zacusca se pune în borcan cu grijă să nu rămână bule de aer înăuntru. Borcanele se ţin la sterilizat”, a povestit pas cu pas Nina Rus, fosta concurentă Chefi la cuțite, pașii pentru a obține zacusca de păstrăv.

Urmărește materialul de mai sus ca să afli secrete culinare de excepție! Nu uita să vizitezi pagina de rețete a emisiunii Chefi la cuțite!

Rețeta Chocosenses - un desert complex, dar delicios, care merită tot efortul.... Rețetă de clătite în două culori. Mai gustoase și mai aspectuase....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist Vineri, 22.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x