Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Îl mai știi pe Munti, câștigătorul sezonului trecut Chefi la cuțite? A ajuns de nerecunoscut | FOTO

Câştigătorul sezonului 6 Chefi la cuţite a trecut printr-o transformare şocantă și este greu de recunoscut! Cum arată acum Mihai Munteanu, zis Munti? 

Câştigătorul sezonului 6 Chefi la cuţite a trecut printr-o transformare şocantă și este greu de recunoscut! Cum arată acum Mihai Munteanu, zis Munti?

În sezonul anterior, chef Sorin Bontea a mai marcat o victorie importantă după ce concurentul din echipa sa, Mihai Munteanu (Munti) a reușit să câștige trofeul Chefi la cuțite, după o competiție culinară spectaculoasă.

Mihai Munteanu, ultimul câștigător Chefi la cuțite, a surprins cu decizia sa de a împărți premiul de 30.000 de euro cu echipa sa, alături de care a luptat în finala ultimului sezon al celui mai iubit show culinar. Apoi, concurentul a luat o altă decizie surprinzătoare: aceea de a recurge la o operație de gastric sleeve (micșorare de stomac). De la 170 de kilograme cât avea înainte, concurentul a reușit să slăbească mult.

Într-un timp extrem de scurt, Mihai Munteanu (Munti) a topit 50 de kilograme şi a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum o zi din viaţa lui chef Munti, fără kilogramele în plus şi cât vrea să mai slăbească?

Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro