Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Conserve pentru iarnă: Zarzavat pentru ciorbe la borcan

 

Iarna, când prețul legumelor va fi ridicat, ne va prinde bine acest Zarzavat pentru ciorbe la borcan!

Tot din categoria conservelor pentru iarnă puteți pregăti și această Salată de ardei iuți cu ceapă la borcan, sau Ardei iuți în oțet cu păstăi de fasole verde.


Ingrediente pentru Zarzavat pentru ciorbe la borcan

  • 3 kg morcovi
  • 1,5 kg rădăcină de pătrunjel
  • 1,5 kg ardei
  • 1 ţelină medie
  • 500 g ceapă 
  • 500 g praz
  • 500 g sare
  • frunze de ţelină şi de pătrunjel
  • 2 aspirine

Mod de preparare Zarzavat pentru ciorbe la borcan

Se curăță legumele, se spală bine și se toacă mărunt.
Se adaugă și frunzele tocate mărunt și se presară sare peste ele.
Se amestecă bine și se lasă la odihnit până se formează suc.
Se scurge sucul format și se dizolvă în el două aspirine bine pisate.
Zarzavatul se pune în borcane sterilizate și se îndeasă bine.
Se toarnă deasupra sucul cu aspirine și se închid capacele.
Se păstrează la loc umbros și răcoros.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE