O combinație de ingrediente cu gusturi diferite.
Ingrediente
- 700 gr piept de curcan
- 200 gr brânză de capră
- 500 gr păstârnac
- 200 g unt
- 250 gr smântână de gătit
- sare
- piper alb
- 200 gr fructe de pădure asortate
- 100 gr zahăr brun
- flori comestibile pentru decor
Mod de preparare
Pieptul de curcan se crestează și se umple cu branza de capră.
Se rumenește ușor la tigaie în puțin ulei, pe toate părțile, apoi se dă la cuptor pentru 10 minute.
Se curăță păstârnacul și se fierbe în apă cu sare, apoi se trece prin blender.
Se amestecă cu unt și smântână și se asezonează cu sare și piper.
Se trece prin sită, pentru a devein un piure fin.
Fructele de pădure se fierb cu zahăr pânî se formează un sos, care se trece prin sită.
Se așază pieptul de curcan, porționat, pe farfurie, apoi piureul de păstârnac și sosul din fructe de pădure.
Penne siciliene al forno... Piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare...