Antena Căutare

Piept de curcan umplut cu brânză de capră, servit cu piure de păstârnac și sos din fructe de pădure

O combinație de ingrediente cu gusturi diferite.

Ingrediente

  • 700 gr piept de curcan
  • 200 gr brânză de capră
  • 500 gr păstârnac
  • 200 g unt
  • 250 gr smântână de gătit
  • sare
  • piper alb
  • 200 gr fructe de pădure asortate
  • 100 gr zahăr brun
  • flori comestibile pentru decor

Mod de preparare

Articolul continuă după reclamă

Pieptul de curcan se crestează și se umple cu branza de capră.

Se rumenește ușor la tigaie în puțin ulei, pe toate părțile, apoi se dă la cuptor pentru 10 minute.

Se curăță păstârnacul și se fierbe în apă cu sare, apoi se trece prin blender.

Se amestecă cu unt și smântână și se asezonează cu sare și piper.

Se trece prin sită, pentru a devein un piure fin.

Fructele de pădure se fierb cu zahăr pânî se formează un sos, care se trece prin sită.

Se așază pieptul de curcan, porționat, pe farfurie, apoi piureul de păstârnac și sosul din fructe de pădure.

Penne siciliene al forno... Piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x