Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Cum au arătat farfuriile prezentate de concurenți în al treilea battle și cât de apreciate au fost

Concurenții intrați la duel în a treia confruntare din emisiunea Chefi la cuțite, s-au prezentat în fața simpaticilor chefi cu farfurii care mai de care mai spectaculoase și mai gustoase, având ca temă friptura.

Antricot de vită

Cei trei chefi au fost muțumiți, în medie, de așa preparate pentru care au spus la final: ”Sărumâna pentru masă!”

Iată ce au pregătit concurenții din Echipa albastră, condusă de Chef Florin Dumitrescu și cum au fost apreciate preparatele:

 • Andrei Fluieraru a gătit rețeta Antricot de vită cu cartofi copți, sparanghel și morcovi sote, piure de mazăre și sos de trufe, iar farfuria sa a primit punctajul maxim, adică 15 puncte.

 • Ernesto Dosman, cuțitul de aur din echipa lui Chef Florin, s-a prezentat în fața celor trei chefi cu un preparat de 12 puncte și anume: T-bone steak cu legume ratatouille, cartofi aurii și sos de pătrunjel.

 • Gina Gheorghe, i-a surprins plăcut pe cei trei chefi cu rețeta Mușchi de vită pe pat de sparanghel, cu piure de conopidă, susan negru și sos olandez, iar farfuria ei a obținut 12 puncte.

 • Rahela Pîslaru, a obținut 10 puncte cu preparatul Steak de vită cu piure de cartofi cu trufe și salată de vară.

 • Andrei Tănasă, a preparat o rețetă de Cotlet de berbec în crustă din muguri de pin, cuscus și sos bearnaise. Farfuria lui a obținut 9 puncte.

 • Tot 9 puncte a obținut și Daniel Budai cu preparatul său Mușchi de vită cu piure de cartofi cu trufe, sos de piper și anghinare a la romana.

 • Paul Mino Niculescu, s-a salvat obținând 7 puncte cu o rețetă de Vrăbioară de vită cu sos tzatziki și cartofi.

Echipa lui Chef Florin Dumitrescu a mers mai departe după cel de-al treilea battle în formulă completă.

Concurenții din Echipa mov, condusă de Chef Cătălin Scărlătescu au pregătit următoarele preparate:

 • Daniel Andrieș, a surprins plăcut preparând Piept de rață cu sos de portocale și piure de cartofi cu legume blanchate și a obținut 12 puncte.

 • Alexandru Comerzan – Cuțitul de aur, a preparat Piept de rață ușor afumat cu salată la grătar și reducție de vin roșu. Farfuria sa a obținut 11 puncte.

 • Alexandra Ștefănescu a preparat tot o Rețetă de Piept de rață, dar cu piure de mazăre, reducție de portocale și ierburi aromatice cu rodie. Farfuria sa a obținut 9 puncte.

 • Amalia Bellantoni a prezentat, într-un mod mai inedit, preparatul Carne de porc la grătar cu fistic și brânză gorgonzola. Farfuria ei a obținut 8 puncte.

 • Paul Alin Voinea zis Rechinu, a pierdut cursa obținând doar 5 puncte cu o Rețetă de ceafă de porc cu cartofi țărănești, salată de vară cu mărar și un sos tzatziki cu mentă.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro