- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
În ultima confruntare între echipe a sezonului 8 ”Chefi la cuțite”, echipa lui Chef Sorin Bontea, și echipa lui Chef Florin Dumitrescu, au făcut un adevărat spectacol în bucătărie realizând preparate gustoase și farfurii senzaționale și obținând punctaje mari în comparație cu alte sezoane.
Șapte farfurii frumoase cu șapte preparate extrem de gustoase au dat mari emoții celor trei chefi, pentru că le-a fost extrem de greu să recunoasă ale cui au fost, dar și extrem de greu să decidă cine va pleca acasă.
”Signature dish” a fost tema ultimului battle din sezonul 8 ”Chefi la cuțite”, anunțată de îndrăgita prezentatoare Gina Pistol.
Citește și: Rețete de carne în combinații cu ingrediente impuse, gătite de concurenți la proba nr. 13
Concurenții intrați la duelul culinar au făcut tot posibilul să se autodepășească în a găti rețete de preparate senzaționale, cu care să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Și nu le-a fost deloc greu, având în vedere că piața Lidl este foarte ofertantă în ingrediente proaspete, de cea mai înaltă calitate, de la legume, lactate, pește, carne, dar și condimente și multe altele de la branduri cunoscute și foarte apreciate.
Preparate gustoase și farfurii senzaționale în ultimul duel al sezonului 8, gătite de bucătarii din echipa lui Chef Sorin Bontea
Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea a impresionat din nou cu rețeta spectaculoasă: Monkfish cu fructe de mare și medley de legume cu piure de cartof dulce și de păstârnac. Cum era de așteptat, a primit punctaj maxim cu felicitările de rigoare.
Maria Șandru a gătit rețeta: Monkfish în tempura și la cuptor cu varză mov, beurre blanc, cremă în usturoi și varză chinezească în sare, pentru care a primit 14 puncte.
Andrian Luca, plin de emoții, ca de obicei, a gătit Mușchi de vită cu piure de ardei copți și cartofi și un sos de carne cu trufe, pentru care a obținut 10 puncte și a mers mai departe în semifinală.
Silviu Constan, alias Foca a părăsit competiția obținând 8 puncte pentru rețeta Tomahawk cu piure de țelină și piure de dovleac cu sos de vin. Despărțirea de colegi, de platou și de cei trei chefi a fost una cu o mare încărcătură emoțională în rândul tuturor.
Preparate gustoase și farfurii senzaționale în ultimul duel al sezonului 8, gătite de bucătarii din echipa lui Chef Florin Dumitrescu
Roxana Blenche, a impresionat, ca de obicei cu un preparat foarte gustos și spectaculos: Dorada cu piure de fenicul cu măr și păstârnac,ridichi chilli murate, sos bisque și beurre blanc de citrice. Cum era de așteptat, a obținut punctaj maxim de la cei trei chefi.
Claudia Radu a impresionat din nou cu o spectaculoasă rețetă de surf and turf cu piept de rață flambată, creveți la grill, piure de conopidă și grădină de legume, pentru care a obținut 13 puncte.
Surpriza serii a venit de la Andrei Hîncu pe care mulți îl vedeau ieșit din concurs. El a preparat o rețetă de somon în două cruste cu piure de țelină, spumă de citrice și legume sote, realizând și o farfurie frumoasă, sub îndrumarea Roxanei Blenche și a primit 13 puncte.
Finala Chefi la cuțite va avea loc pe 15 decembrie.
Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Rețete de carne în combinații cu ingrediente impuse, gătite de concurenți la proba nr.... Rețeta de paste carbonara a lui Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”! Ce secret folosește...