Antena Căutare

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Preparate gustoase și farfurii senzaționale în ultimul duel al sezonului 8

În ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în competiție s-au întrecut în a prezenta preparate gustoase și farfurii senzaționale, demne de ultimul battle, înainte de semifinală.

Monkfish cu fructe de mare Galerie
Monkfish cu fructe de mare și medley de legume cu piure de cartof dulce și de păstârnac - Ionuț Belei

În ultima confruntare între echipe a sezonului 8 ”Chefi la cuțite”, echipa lui Chef Sorin Bontea, și echipa lui Chef Florin Dumitrescu, au făcut un adevărat spectacol în bucătărie realizând preparate gustoase și farfurii senzaționale și obținând punctaje mari în comparație cu alte sezoane.

Șapte farfurii frumoase cu șapte preparate extrem de gustoase au dat mari emoții celor trei chefi, pentru că le-a fost extrem de greu să recunoasă ale cui au fost, dar și extrem de greu să decidă cine va pleca acasă.

”Signature dish” a fost tema ultimului battle din sezonul 8 ”Chefi la cuțite”, anunțată de îndrăgita prezentatoare Gina Pistol.

Citește și: Rețete de carne în combinații cu ingrediente impuse, gătite de concurenți la proba nr. 13

Concurenții intrați la duelul culinar au făcut tot posibilul să se autodepășească în a găti rețete de preparate senzaționale, cu care să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Și nu le-a fost deloc greu, având în vedere că piața Lidl este foarte ofertantă în ingrediente proaspete, de cea mai înaltă calitate, de la legume, lactate, pește, carne, dar și condimente și multe altele de la branduri cunoscute și foarte apreciate.

Preparate gustoase și farfurii senzaționale în ultimul duel al sezonului 8, gătite de bucătarii din echipa lui Chef Sorin Bontea

Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea a impresionat din nou cu rețeta spectaculoasă: Monkfish cu fructe de mare și medley de legume cu piure de cartof dulce și de păstârnac. Cum era de așteptat, a primit punctaj maxim cu felicitările de rigoare.

Monkfish cu fructe de mare

Monkfish cu fructe de mare și medley de legume cu piure de cartof dulce și de păstârnac - Ionuț Belei

Maria Șandru a gătit rețeta: Monkfish în tempura și la cuptor cu varză mov, beurre blanc, cremă în usturoi și varză chinezească în sare, pentru care a primit 14 puncte.

Monkfish în tempura și la cuptor cu varză mov

Monkfish în tempura și la cuptor cu varză mov, beurre blanc, cremă în usturoi și varză chinezească în sare - Maria Șandru

Andrian Luca, plin de emoții, ca de obicei, a gătit Mușchi de vită cu piure de ardei copți și cartofi și un sos de carne cu trufe, pentru care a obținut 10 puncte și a mers mai departe în semifinală.

Mușchi de vită cu piure de ardei copți

Mușchi de vită cu piure de ardei copți și cartofi și un sos de carne cu trufe-Luca Adrian

Silviu Constan, alias Foca a părăsit competiția obținând 8 puncte pentru rețeta Tomahawk cu piure de țelină și piure de dovleac cu sos de vin. Despărțirea de colegi, de platou și de cei trei chefi a fost una cu o mare încărcătură emoțională în rândul tuturor.

Tomahawk cu piure de țelină și piure de dovleac cu sos de vin

Tomahawk cu piure de țelină și piure de dovleac cu sos de vin-Silviu Constan

Citește și: Mesajul emoționant al lui Silviu Costan (Foca), după eliminarea de la Chefi la cuțite: „A fost o nebunie de experiență”

Preparate gustoase și farfurii senzaționale în ultimul duel al sezonului 8, gătite de bucătarii din echipa lui Chef Florin Dumitrescu

Roxana Blenche, a impresionat, ca de obicei cu un preparat foarte gustos și spectaculos: Dorada cu piure de fenicul cu măr și păstârnac,ridichi chilli murate, sos bisque și beurre blanc de citrice. Cum era de așteptat, a obținut punctaj maxim de la cei trei chefi.

Dorada cu piure de fenicul cu măr și păstârnac

Dorada cu piure de fenicul cu măr și păstârnac, ridichi chilli murate, sos bisque și beurre blanc de citrice - Roxana Blenche

Claudia Radu a impresionat din nou cu o spectaculoasă rețetă de surf and turf cu piept de rață flambată, creveți la grill, piure de conopidă și grădină de legume, pentru care a obținut 13 puncte.

Surpriza serii a venit de la Andrei Hîncu pe care mulți îl vedeau ieșit din concurs. El a preparat o rețetă de somon în două cruste cu piure de țelină, spumă de citrice și legume sote, realizând și o farfurie frumoasă, sub îndrumarea Roxanei Blenche și a primit 13 puncte.

Finala Chefi la cuțite va avea loc pe 15 decembrie.

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Rețete de carne în combinații cu ingrediente impuse, gătite de concurenți la proba nr.... Rețeta de paste carbonara a lui Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”! Ce secret folosește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x