Rețeta de aperitiv cu trei feluri de pește și pastă de avocado este una simplă și rapidă, fără proces termic și cu ingrediente gustoase și sănătoase.
Ingrediente pentru Rețetă de aperitiv cu trei feluri de pește și pastă de avocado:
- 350 gr somon proaspăt
- 150 gr somon afumat
- 150 gr ton în ulei de măsline
- 1 rodie
- ceapă roșie
- 1-2 avocado
- lămâie
- hrean
- sare și piper
Rețetă de aperitiv cu trei feluri de pește și pastă de avocado - Preparare
Se începe prin a curăța somonul preoaspă de oase, cu ajutorul unei pensete de bucătărie. Apoi, se toacă somonul la cuțit în cuburi mici, se toacă și somonul afiumat, la fel și ambele tipuri de somon se amestecă cu tonul scurs de ulei. Se mai adaugă ceapă roșie tocată cubulețe și ca punte de legătură între ingrediente, o pastă de hrean delicioasă, cremoasă și picantă.
Avocado se curăță și se pasează, apoi se stropește cu multă zeamă de lămâie pentru a nu oxida. Se adaugă și puțin ulei de măsline, sare și piper și rezultă o pastă de avocado delicioasă, sănătoasă și frumos colorată.
- Mai vedeți și Rețeta de aperitiv cu două feluri de pește!
Cu ajutorul unor inele metalice se asamblează preparatul pe bază de somon, iar deasupra va trona delicioasa pastă de avocado și semințe de rodie.
Un preparat rapid, simplu, plin de savoare și culoare!