Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune ca din când în când să mai servim și preparate cu pește și ne oferă o idee de Rețetă de aperitiv cu trei feluri de pește și pastă de avocado, e care el a denumit-o "Somon îmbrățișat".
Rețetă de aperitiv cu trei feluri de pește și pastă de avocado
Rețeta de aperitiv cu trei feluri de pește și pastă de avocado este una simplă și rapidă, fără proces termic și cu ingrediente gustoase și sănătoase.
Ingrediente pentru Rețetă de aperitiv cu trei feluri de pește și pastă de avocado:
Rețetă de aperitiv cu trei feluri de pește și pastă de avocado - Preparare
Se începe prin a curăța somonul preoaspă de oase, cu ajutorul unei pensete de bucătărie. Apoi, se toacă somonul la cuțit în cuburi mici, se toacă și somonul afiumat, la fel și ambele tipuri de somon se amestecă cu tonul scurs de ulei. Se mai adaugă ceapă roșie tocată cubulețe și ca punte de legătură între ingrediente, o pastă de hrean delicioasă, cremoasă și picantă.
Avocado se curăță și se pasează, apoi se stropește cu multă zeamă de lămâie pentru a nu oxida. Se adaugă și puțin ulei de măsline, sare și piper și rezultă o pastă de avocado delicioasă, sănătoasă și frumos colorată.
Cu ajutorul unor inele metalice se asamblează preparatul pe bază de somon, iar deasupra va trona delicioasa pastă de avocado și semințe de rodie.
Rețetă de aperitiv cu trei feluri de pește și pastă de avocado
Un preparat rapid, simplu, plin de savoare și culoare!