Pentru preparate simple și gustoase, pentru mesele principale ale zilei și nu numai, găsim inspirație cât cuprinde în bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, de unde vă propunem și această rețetă de tagliatelle cu bacon crocant și gălbiori.
Ce ne trebuie pentru Rețetă de tagliatelle cu bacon crocant și gălbiori:
- 250 gr gălbiori
- 400 gr tagliatelle
- 200 gr bacon
- 30 gr alune caju
- 4 ardei capia, portocalii și roșii
- 200 gr roșii cherry
- 150 gr brânză brie cu ardei iute
- 50 gr unt
- sare și piper
Cum procedăm pentru a prepara Rețetă de tagliatelle cu bacon crocant și gălbiori?
Mai întâi punem tagliatellele la fiert în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Într-o tigaie topim un cub de unt și adăugăm gălbiorii împreună cu baconul tăiat cubulețe. Le amestecăm bine până se pătrund și își degajă savoarea.
Păstrăm câteva felii de bacon pentru a le prepara la cuptor între două tăvi, să devină crocante și să decorăm tagliatellele cu gălbiori cu ele.
Citește și: Rețeta Tagliatelle cu hribi și sos curry
Adăugăm ardeii curățați și tocați julien, îi lăsăm să se pătrundă ușor, apoi adăugăm roșiile cherry.
Când roșiile se transformă într-un sos delicios, potrivim sosul cu sare și piper și adăugăm pastele fierte și scurse.
La final, adăugăm și brânza care va înnobila gustul preparatului nostru.
Spor și poftă bună!
Din categoria conservelor pentru iarnă: Rețetă simplă de bulion de ardei... Ruladă Pavlova umplută cu frișcă și zmeură și servită cu sos de afine...