Pentru mese simple și rapide, rețeta Tagliatelle cu creveți este perfectă.
Ingrediente pentru rețeta Tagliatelle cu creveți
- 2 pachete paste tagliatelle
- 1kg creveți
- 200 g unt
- Sare și piper
- Puțin sos pesto
- 400 ml smântână gran cucina
- 100 g parmezan
Mod de preparare pentru rețeta Tagliatelle cu creveți
Creveții curățați se trag în unt și se asezonează cu sare și piper. S e adaugă smântâna lichidă și se lasă să fiarbă câteva minute.
Tagliatellele se fierb în apă cu sare, apoi se scurg și se adaugă în sosul de creveți de pe foc.
Se amestecă bine să absoarbă sosul, apoi se stinge focul și se presară parmezan ras.
Opțional, tagliatellele se pot trece prin sos pesto.
Rețetă de Alivancă dulce... Somon cu orez basmati. O combinație gustoasă și hrănitoare....