Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Tagliatelle cu hribi și sos curry

 

O combinație gustoasă și sățioasă într-o rețetă de paste: Tagliatelle cu hribi și sos curry.

Ce ne trebuie pentru rețeta Tagliatelle cu hribi și sos curry


  • 500 g făină
  • 5 ouă
  • 10 g sare
  • 200 g hribi
  • 500 g ceafă de porc
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei roșu
  • 1 ardei verde
  • 200 ml vin alb
  • 200 g curry
  • 200 g smântână
  • 4-5 căței de usturoi
  • flori comestibile
  • parmesan ras

Cum preparăm rețeta Tagliatelle cu hribi și sos curry

Se pun hribii la fiert.

Dintr-un ou cu făină, apă și sare pregătim  un aluat din care decupăm tagliatelle, cu ajutorul mașinii de făcut paste. Le lăsăm la uscat, presărate ciu făină.

Tocăm ceapa și ardeii cât mai mărunt și îi călim în puțin ulei,  apoi stingem cu vinul alb. După ce s-a evaporat alcoolul, adăugăm smântâna și curry-ul.

Trecem toată compoziția prin blender, adăugăm sare și piper, 1-2 căței de usturoi și blendăm până obținem o pastă.

Scoatem hribii, îi strecurăm, îi tragem la tigaie 2-3 căței de usturoi, sare și piper.

În supa de la hribi fierbem tagliatellele pentru 3-5 minute.

După ce s-au fiert, se scurg și se amestecă cu sosul de curry, iar hribii se așază deasupra.

Se decoarează cu parmesan ras și florile comestibile.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI