- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
O combinație gustoasă de ingrediente într-o salată de fenicul cu somon, telemea și creveți ce poate fi servită la orice masă.
Interesantă și gustoasă este și această Salată de primăvară plină de savoare și culoare, dar și această Salată de crudități în straturi poate cuceri cu gustul și aspectul ei.
Ingrediente pentru Salată de fenicul cu somon, telemea și creveți
- 400 g somon
- 2 buc. fenicul
- 250 g telemea de capră
- câteva roșii cherry
- 1 caserolă rucola
- 350 g creveți
- sare
- piper
- unt
- ulei de măsline
- zeamă de lămâie
- fructe de pădure
Mod de preparare Salată de fenicul cu somon, telemea și creveți
Somonul se prepară la grătar asezonat cu sare și piper, apoi se taie în fâșii.
Creveții se trag la tigaie în unt cu 1 cățel de usturoi, asezonați cu sare și piper.
Feniculul se taie în fâșii, roșiile cherry în jumătăți, iar brânza de capră în bastonașe.
Se amestecă toate ingredientele și se adaugă rucola.
Se prepară un dressing din zeamă de lămâie cu ulei de măsline, sare și piper și se stropesc ingredientele cu el.
Se servește salata de fenicul cu somon, telemea și creveți, alături de fructe de pădure.