Antena Căutare

Salată de primăvară plină de savoare și culoare

O armonie perfectă de îngrediente într-o salată de primăvară plină de savoare și culoare, cu care ne putem delecta la orice masă din zi.

Salată de primăvară plină de savoare și culoare Galerie
Salată de primăvară plină de savoare și culoare

O armonie perfectă de îngrediente într-o salată de primăvară plină de savoare și culoare, cu care ne putem delecta la orice masă din zi.


Ingrediente pentru salată de primăvară

  • 2 andive roșii
  • 300 g baby morcovi
  • 50 g unt
  • 1 lingură zahăr brun
  • 100 g caise confiate
  • oțet de vin roșu
  • ulei de măsline
  • 2 fructe yuzu
  • sare
  • piper
  • 50 g migdale
  • ierburi aromate
  • microgreens pentru decor

Mod de preparare salată de primăvară

Migdalele se rumenesc la tigaie cu puține ierburi aromate, apoi se transformă în pudră.

Se spală baby morcovii și se blanșează în apă fiartă cu sare, zahăr și unt.

Se scot și se trec prin pudra de migdale.

Se desfac frunzele andivelor iar roșiile se taie în sferturi.

Caisele confiate se trec prin blender și se transformă în piure.

Se prepară un dressing din ulei de măsline cu oțet de vin roșu, sare, piper, zeamă de yuzu și piureul de caise.

Se amestecă frunzele de andive cu felii subțiri de yuzu și baby morcovii și se asezonează cu dressigul realizând astfel delicioasa salată de primăvară plină de savoare și culoare.

Se decorează cu microgreens.

Salată de primăvară plină de savoare și culoare

Friptură de crocodil cu paste și legume trase la tigaie... Rață cu piure de cartofi și dulceață de mandarine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x