Simplu, rapid, gustos și sățios, perfect pentru o zi de post cu dezlegare la pește, acest aperitiv Trio Tartar fructat din trei feluri de pește cu trei feluri de fructe!
Rețeta Trio Tartar fructat, din trei feluri de pește cu trei feluri de fructe - Ingrediente
- 250 g ton roșu
- 250 g somon
- 250 g butter fish
- 1 avocado
- 1 mango
- 1 lime
- 2 pere
- 25 g muguri de pin
- 25 g susan alb și negru
- 25 g semințe de pin
- chivas
- sare
- pâine prăjită, pentru servit
Rețeta Trio Tartar fructat din trei feluri de pește cu trei feluri de fructe - Preparare
Cele trei tipuri de pește se toacă în cuburi, se amestecă într-un vas și se stropesc cu zeama de lime.
Fructele se curăță și se taie în cuburi aproximativ egale cu cele de pește.
Semințele de pin se rumenesc ușor într-o tigaie de teflon.
Chivasul se taie in rondele micuțe.
Se amestecă toate ingredientele, se asezonează cu sare și zeamă de lime și se asamblează frumos, în inele circulare, pentru un aspect plăcut.
Trio Tartar din trei feluri de pește cu trei feluri de fructe, poate fi un aperitiv gustos și sățios și se servește cu pâine prăjită.
Să vă fie de folos!
Vedeți și rețetele:
Tartar de somon cu creveți tiger
Tartar de somon, ton și avocado
Ce mai putem prepara într-o zi de post cu dezlegare la pește? Chiftele de ton cu ciuperci în sos de roșii cu ardei copți... Prăjitură cu prune și afine. O combinație ce te va cuceri instant!...