Ingrediente
- 800 gr file de somon
- 2 buc. ceapă roșie
- 3 buc, avocado
- 2 caserole chives
- 2 lămâi
- 2-3 lime
- 300 gr parmezan
- sare
- piper alb
- 4 creveți tiger
- 400 gr unt 82%
- 200 ml ulei de măsline
- 200 g capere
- pâine toast, feliată
Mod de preparare
Somonul se curăță de oase și de piele, apoi se taie în cubulețe mici, împreună cu ceapa roșie, chivesul și avocado și se amestecă toate într-un bol.
Se asezonează cu sare, piper, zeama de la lime si lămâie.
Feliile de pâine se taie cu inelele în care se va asambla tartarul, apoi se prăjesc, se pun inelele deasupra lor și se asamblează tartarul, presându-l în interior cu o lingură.
Se încinge o tigaie în care se adaugă unt și ulei de măsline apoi se prăjesc creveții tiger, asezonați cu sare, piper și zeamă de lămâie.
Cu aceștia se va decora tartarul de somon înainte de servire.
Snapping Pad Thai... Sambusa delicioase, gata în doar câteva minute! Mănânci și nu te mai oprești!...