Antena Căutare

Alberto Chelu a primit cuțitul de aur la „Chefi la cuțite”! El e primul concurent din echipa lui Florin Dumitrescu

Un concurent surprinzător din ediția 13 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Alberto Chelu! De meserie soud chef, bărbatul vrea să demonstreze că merită un loc în echipele celor trei chefi.

Alberto Chelu a primit cuțitul de aur la „Chefi la cuțite”! El e primul concurent din echipa lui Florin Dumitrescu Galerie
Alberto Chelu a primit cuțitul de aur la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Alberto Chelu a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” susținut de soția sa. Înainte să fie bucătar, concurentul a fost fotbalist la FC Dacia Mioveni. A călătorit prin multe țări și apoi a decis să facă o schimbare în viața sa. Așa s-a apucat de bucătărie.

Alberto Chelu a făcut spectacol la emisiunea Chefi la cuțite

În timp ce a pregătit o super rețetă de cod poșat, edamame, piure de mazăre și fenicul, Alberto Chelu a povestit mai multe despre cum a ajuns să lucreze în Marea Britanie, într-un restaurant cu specific franțuzesc, totul pentru a evolua și pentru a ajunge un bucătar cât mai bun.

citește și: Simona Modoran a făcut senzație cu cioara Cronco, la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Acum mai nou a început să latre”

„Soția mea a venit la mine, a reușit să se angajeze, dar nu a reușit să se adapteze. A decis să se întoarcă, eu am rămas pentru experiență. Aș fi vrut să rămân acolo mult mai mult, dar era vorba de soția mea și nu puteam să stau departe de ea. Am vrut să îmi dau demisia, dar șefii mi-au zis să îmi iau o pauză, oricât am nevoie. Ei mă așteaptă acolo, dar nu știu ce să spun, dorința mea e să rămân în țară”, a dezvăluit concurentul, dornic să facă senzație la „Chefi la cuțite”.

Odată ajuns în fața celor trei chefi, aceștia i-au pus tot felul de întrebări și i-au făcut tot felul de observații. La final, acesta a primit trei cuțite, iar Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au înțeles imediat ce potențial uriaș are acesta.

citește și: Sorin Bontea și-a pus ochelari la „Chefi la cuțite”! Ce a văzut în farfurie

În timp ce se bucura de cuțitul primit, chef Florin Dumitrescu a venit în culise și i-a oferit cuțitul de aur! Alberto Chelu a devenit astfel primul membru al echipei sale!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Robert Candoi s-a întors pentru a opta oară la „Chefi la cuțite”! Ce verdict i-au dat jurații... Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public. Chef Florin Dumitrescu a dat cuțitul de aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x