Antena Căutare

Alexa, românul care a divorțat de nevastă și s-a transformat în femeie: "Am simțit atracție pentru un bărbat prima oară la 16 ani"

Alexa Valianatos, românul care s-a transformat în femeie, își spune povestea la Agenția Vip. Tânărul are doi copii cu fosta soție, iar de opt luni a ales să devină femeie.

Alexa Valianatos, românul care s-a transformat în femeie, își spune povestea la Agenția Vip. Tânărul are doi copii cu fosta soție, iar de opt luni a ales să devină femeie.

Alexa a vorbit deschis despre această experiență și la ”Chefi la cuțite”, unde a venit dornică să demonstreze că succesul unei experiențe nu ar trebui să țină cont de gen, culoare, sau orientare.

Copilăria petrecută alături de mamă i-a stârnit curiozitatea în bucătărie, iar pasiunea culinară a îndemnat-o să profite de orice oportunitate pe care viața i-a oferit-o.

Din a lucra într-un restaurant de aeroport, la a fi responsabilă de meniul unui întreg local, Alexa și-a însușit secretele gastronomice ale tuturor profesioniștilor pe care i-a cunoscut. Alexa spune, însă, că nu a avut parte de același mediu ca restul oamenilor și de foarte multe ori a fost discriminată, marginalizată și exclusă, în ciuda calităților sale.

Alexa Valianatos, românul care a divorțat și s-a transformat în femeie: "Am iubit-o pe soția mea ca pe mine însămi&... Care este reţeta unui concert culinar de succes? O ştie, cu siguranţă, chef Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x