Antena Căutare

Alida Bârzan e concurenta de la „Chefi la cuțite” care a arătat că mamele sunt adevărații supereroi! „E un copilaș binecuvântat”

Alida Bârzan a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să prezinte o rețetă descoperită în Italia, despre care spune că este extrem de apreciată de copii. 

Alida Bârzan e concurenta de la „Chefi la cuțite” care a arătat că mamele sunt adevărații supereroi! „E un copilaș binecuvântat” Galerie
Alida Bârzan, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta a dezvăluit că, faptul că a ajuns aici, la „Chefi la cuțite”, este o adevărată victorie pentru ea. Deși știe că nu îi plac clătitele lui Cătălin Scărlătescu, Alina Bârzan a decis totuși să-și încerce norocul cu rețeta sa specială de clătite umplute cu piure de cartofi și crenvurști.

Alida Bârzan, poveste emoționantă la emisiunea Chefi la cuțite

„Am văzut că place mult, în special copiilor. Pregătesc clătite umplute cu piure de cartofi și crenvurști. A ajuns să fie un succes și drept urmare am decis să o prezint și în fața juraților”, a mărturisit concurenta, în timp ce a pregătit cu multă atenție rețeta aleasă pentru competiție „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Coca Nicolae Eupsihie, tânărul care a arătat la „Chefi la cuțite” că nimic nu e imposibil! „Mă bătea cu scaunul, fără motiv”

„Am mers pe multe drumuri în viața asta, dar nu l-am găsit pe cel potrivit pentru mine. Îmi place foarte mult să visez cu ochii deschiși, dar aș vrea să se mai și concretizeze ceva. Acum trebuie să lupt pentru cel mic. Copilul meu are autism și mă ocup singură de el. În urma divorțului, copilul a rămas la mine. Andrei are nouă anișori și este cel mai important lucru din viața mea. O minune, practic, de la Dumnezeu. Când am aflat că piticul meu are autism mi-a căzut lumea în cap. De multe ori, lacrimile nu se mai opreau, și de multe ori adormeam plângând. Am uitat numărul zilelor în care mă trezeam și speram să fie doar un vis din care mă trezesc și să fie totul bine. Diagnosticul i s-a pus când el avea nouă luni.

E foarte greu, este o problemă, mai ales că nu înțelegi despre ce e vorba, nu știi cum să te comporți. Pentru mine este un copilaș binecuvântat, este minunea din viața mea. Ca mamă, să le faci pe toate singură, este foarte greu. Dar am reușit, mă gândesc cum să le fac pe toate și să fiu cu zâmbetul pe buze. Eu cu tatăl copilului nu ne-am mai înțeles la un moment dat, m-am căsătorit la 21 de ani. După 17 ani de căsnicie am divorțat. Dar când doi oameni nu se mai înțeleg fiecare merită să își găsească fericirea”, a povestit Alida Bârzan.

citește și: Coșmarul lui Cătălin Scărlătescu s-a adeverit! Sorin Bontea a câștigat amuleta 16! Ce plan are cu ea

Banda a mers și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari, atunci când au privit preparatul inedit!

Ușile s-au deschis și Alida Bârzan și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Domnișoară, ne-am întâlnit vreodată în trafic și am fost nesimțit”, a întrebat-o Cătălin Scărlătescu, uimit că aceasta a avut curajul să pregătească clătite, deși știa că nu îi plac deloc.

A urmat un dialog savuros între Alina Bârzan și cei trei chefi, iar apoi a urmaat verdictul! Surpriza a fost mare atunci când concurenta as primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în următoare etapă a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x