Antena Căutare

Amalia Mihart (Esa), dezvăluiri surprinzătoare după finala Chefi la cuțite. Adevărul ce s-a aflat abia acum. Ce a recunoscut

În cadrul unui interviu în exclusivitate, Amalia Mihart (Esa) a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate, după marea finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Anumite detalii au ieșit la iveală abia acum.

colaj foto cu amalia mihart s amalia mihart alaturi de catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Fosta concurentă de la Chefi la cuțite sezonul 11 și-a surprins urmăritorii cu dezvăluirile făcute | Antena 1

Amalia Mihart (Esa) a primit tunica neagră și s-a alăturat astfel echipei lui Cătălin Scărlătescu. După cel de-al 13-lea battle, concurenta a părăsit competiția. La ceva timp după marea finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, aceasta a făcut dezvăluiri surprinzătoare, ce au uimit fanii din plin.

Amalia Mihart (Esa), dezvăluiri surprinzătoare după finala Chefi la cuțite sezonul 11. Ce a recunoscut

De-a lungul celor 13 battle-uri la care a luat parte, Amalia Mihart (Esa) a reușit să stârnească anumite controverse în rândul celor care urmăresc emisiunea și nu au lipsit nici situațiile în care au „amendat-o” chefii sau Gina Pistol pentru faptul că nu a respectat în totalitate anumite reguli.

La ceva timp după finala Chefi la cuțite sezonul 11, Amalia Mihart (Esa) a dezvăluit detalii la care fanii au reacționat imediat. S-a aflat în interviul aflat integral pe AntenaPLAY cu cine a ținut în finală, ce relație există între ea și Nina Hariton, dar și ce a făcut-o să greșească uneori, în timpul probelor de gătit.

Citește și: Ce mesaj a transmis Amalia Mihart (Esa), după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut

„Eu în finală nu mi-am dorit să gătesc pentru că nu sunt o bucătăreasă și niciodată nu aș putea să îmi asum o astfel de responsabilitate. Din punctul meu de vedere, finala a fost doar despre oameni foarte pregătiți. Prin ochii mei, finala a fost despre dreptate, despre putere, despre raționament. Sunt foarte bucuroasă pentru Nina, mereu în ochii mei a avut un loc special și am avut încredere în ea încă de când am cunoscut-o. Pentru finala sezonului 11 eu am pariat pe Nina, am pariat pe ea pentru că eu am cunoscut omul din spatele televizorului și sunt foarte bucuroasă să descopăr un bucătar foarte pregătit. Știu despre ea că nu este bucătar cu diplome sau cu stele Michelin, însă este foarte creativă și, cum și pe mine mă ajută creativitatea destul de des, sunt sigură că și în acest caz creativitatea a stat acolo în frunte.

Nu am pariat pe Pablo pentru că l-am cunoscut în acest sezon destul de mult. Consider că este foarte pregătit, probabil la fel sau chiar mai pregătită decât Laurențiu, însă într-o astfel de emisiune contează mai mulți factori. Nu consider că neapărat dacă ești bucătar meriți să ajungi pe locul 1.

Citește și: Prin ce dramă a trecut Amalia Mihart (Esa) de la Chefi la cuțite sezonul 11. Concurenta s-a luptat cu o boală cumplită

Am părăsit competiția în battle-ul 13 cu fruntea sus. Într-un fel îmi doream să rămân, dar în același timp parcă îmi doream să mă întorc printre oamenii mei și între cei care îmi sunt alături în fiecare zi. A fost un parcurs greu pentru mine, pentru că eu nu sunt un bucătar și nu știu să gestionez lucrurile zilnice de acest gen, mai ales că nu sunt genul de persoană care să meargă zilnic la cumpărături cu lista și să mă organizez foarte bine. Probabil s-a și văzut că sunt foarte nesigură pe mine, că am nevoie de confirmare pentru ceea ce urmează să fac, însă cred că gustul și creativitatea nu mi le-a putut lua nimeni. Asta a fost cheia succesului meu. Punctele mele forte au fost creativitatea și gustul, iar punctele slabe au fost lipsa de experiență și faptul că nu am fost foarte pregătită pentru tot acest parcurs, nici eu nu mă așteptam să ajung la battle 13. Nefiind bucătar și neavând experiență am simțit mereu nevoia de confirmare că ceea ce fac eu este bine, de aici se întâmplau și lucrurile în care eu întrebam constant”, a mărturisit Amalia Mihart (Esa).

De asemenea, aceasta a vorbit și despre anumite momente care au stârnit un val de critici la adresa ei.

Citește și: Dumitru Paul Tudosescu (Pablo) de la Chefi la cuțite sezonul 11 a dezvăluit ce a pățit după emisiune. Cum și-a găsit fratele

„Privindu-mă la televizor au fost foarte multe momente în care aș fi schimbat lucruri, cum ar fi momentul în care am pus pastele cu mâna. Vreau să povestesc un pic despre asta, pentru că este un subiect controversat încă de la momentul dat pe TV”, a spus concurenta, care a explicat în interviu ce s-a întâmplat, de fapt.

Tot în cadrul acestui interviu, Amalia Mihart (Esa) a vorbit și despre Luna Morgaciova și „scânteile” care au ieșit între cele două concurente.

Urmărește interviul integral cu Amalia Mihart (Esa) pe AntenaPLAY.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a adus o aventură culinară de neuitat. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au întrecut la jocurile pentru amuletă și au cunoscut zeci de bucătari și pasionați de bucătărie, în etapa degustărilor pe nevăzute.

Apoi, după ce și-au format echipele, cei trei chefi au dat startul confruntărilor. Battle după battle și duel după duel, fiecare chef și fiecare concurent a încercat să obțină victorie după victorie și să ajungă în semifinala cu cât mai mulți concurenți. În ultimele battle-uri, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au folosit ultimele amulete rămase, în speranța că își vor ajuta echipele.

În marea finală s-au calificat Nina Hariton, Laurențiu Neamțu și Dumitru Paul Tudosescu (Pablo), cele trei cuțite de aur de la Chefi la cuțite sezonul 11. A fost un moment memorabil pentru istoria show-ului de la Antena 1, căci a fost pentru prima oară când în finală au ajuns toate cuțitele de aur. După o probă de gătit care a durat 3 ore și jumătate, concurenții au fost jurați pentru starter, main course și desert de către cei mai apreciați și cunoscuți bucătari din România. Câștigătorul s-a ales în funcție de notele primite și astfel, Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11 și trofeul de 30.000 de euro.

Urmărește tot sezonul 11 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x