Antena Căutare

Amalia Mihart (Esa), imagini rare în rochie de mireasă. Cât de schimbată era concurenta sezonului 11 Chefi la cuțite acum 6 ani

Amalia Mihart (Esa) din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a arătat impecabil în rochie de mireasă. Concurenta sezonului 11 Chefi la cuțite a radiat de fericire la propria nuntă în urmă cu 6 ani. Iată cât de schimbată era.

Colaj cu Amalia Mihart (Esa) în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite în platou Galerie
Amalia Mihart (Esa) din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a arătat impecabil în rochie de mireasă | Antena 1

Amalia Mihart (Esa) din sezonul 11 Chefi la cuțite este foarte activă în mediul online, unde publică des imagini cu activitatea pe care o desfășoară zilnic. Printre postările sale de pe contul de Instagram se află și o serie de amintiri.

Pe lângă pozele cu familia ei, concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a publicat și o serie de imagini de la cel mai important eveniment din viața ei. Așadar, aceasta a distribuit fotografii de la nuntă.

Cum arăta Amalia Mihart (Esa) din sezonul 11 Chefi la cuțite în rochie de mireasa

Viața Amaliei Mihart (Esa) a fost plină de greutăți, dar și de momente frumoase. Se pare că aceasta și-a găsit liniștea în brațele soțului său, motiv pentru care nu s-a temut să facă marele pas alături de el.

Concurenta din echipa gri se mândrește cu o poveste impresionantă de dragoste. Superba brunetă și partenerul său au împreună doi copii, care au moștenit frumusețea de la mama lor.

Amalia Mihart (Esa) a mers în fața altarului în urmă cu 6 ani, când era foarte schimbată din punct de vedere fizic. Aceasta a îmbrăcat o rochie senzațională de mireasă care i-a lăsat la vedere bustul generos și talia de invidiat.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2023. Paul Tudosescu, reacția care a lăsat-o mască pe Amalia Esa. Ce i-a zis, fără pic de reținere

„Astăzi s-au împlinit 6 ani de când eu și soțul meu ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu! Au fost niște ani minunați, cu provocări pe care le-am depășit împreună și momente de fericire pe care nu mi-aș fi dorit să le împart cu nimeni altcineva. Fie ca iubirea noastră să dăinuie mulți ani frumoși de acum înainte. ✨”, a fost mesajul transmis de concurenta sezonului 11 Chefi la cuțite prin intermediul postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Să aveți mulți ani magici împreună! ❤️”, „La mulți ani! Să fiți fericiți până la capăt! ♥️” sau „La mulți ani fericiți împreună, mâna în mână toată viața!”, i-au comentat la postare prietenii virtuali.

Citește și: Ce mesaj a transmis Amalia Mihart de la Chefi la cuțite sezonul 11, după ce a fost criticată. Ce detaliu i-a surprins pe mulți

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea a fost făcută de un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, au fost depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Prin ce dramă a trecut Amalia Mihart (Esa) de la Chefi la cuțite sezonul 11. Concurenta s-a luptat cu o boală cumplită... Chef Florin Dumitrescu, imagine de colecție din copilărie. Cum arăta la 9 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x