Antena Căutare

Amalia Sicilianca a făcut prăpăd! A pus mâna pe baros și a dărâmat totul în calea ei! „Scorpia” de la Chefi la cuțite, dezvăluire neașteptată

Amalia Bellantoni, celebra „scorpie” de la emisiunea Chefi la cuțite, a pus mâna pe baros și nu s-a mai oprit, căci blonda a spart totul în calea ei, făcând prăpăd în locuința sa din București!

Amalia Sicilianca a făcut prăpăd! A pus mâna pe baros și a dărâmat totul în calea ei! „Scorpia” de la Chefi la cuțite, dezvăluire neașteptată
Ce a făcut recent Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite

Fostei concurente nu îi place să stea și să piardă timpul, așa că a decis ca perioada de izolare la domiciliu să și-o petreacă făcând...renovări!

Amalia Bellantoni a dezvăluit faptul că a decis, împreună cu soțul său, să ajute italienii din România care au rămas fără locuri de muncă și fără resurse. Cei doi au oferit nu doar un loc de cazare, ci și mâncare și un serviciu.

citește și: Ce a ajuns să facă Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite? Concurentul, mesaj neașteptat pentru fani

„Ne-am apucat de treabă. În momentele acestea grele, am avut multe persoane venite din Italia, ca personal în România, și oamenii nu au putut pleca acasă, așa că am decis să le oferim de lucru și mâncare și tot ce au nevoie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am decis să spargem, să renovăm, să vopsim, să pictăm. Ne-am apucat și am făcut muncă de șantier împreună. Eu am devenit șefa peste plan”, a dezvăluit fosta concurentă din emisiunea Chefi la cuțite.

Gestul este unul mai mult decât lăudabil și fanii au apreciat modul în care familia Bellantoni a decis să îi ajute pe italienii din România, aflați într-o situație dificilă din cauza pandemiei de coronavirus.

Urmărește materialul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Ce a ajuns să facă Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite? Concurentul, mesaj neașteptat pentru fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x