Antena Căutare

Andra Mihail de la Chefi la cuțite face furori pe plajă. Cum s-a lăsat fotografiată fosta concurentă

Andra Mihail face furori pe plajă. Recent, fosta concurentă de la Chefi la cuțite s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie minuscul.

Colaj cu Andra Mihail Galerie
Andra Mihail a publicat o fotografie cu ea în costum de baie | Antena 1 & Instagram

Andra Mihail a publicat o imagine în costum de baie, iar fanii au fost încântați să o vadă în această ipostază pe fosta concurentă de la Chefi la cuțite. Peste 3000 de fani au apreciat fotografia de vacanță postată pe rețelele sociale de Andra Mihail.

„Viața este mai bună pe plajă”, a scris Andra Mihail în dreptul fotografiei în costum de baie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andra Mihail a fost concurentă în sezonul 9 de Chefi la cuțite

Andra Mihail a fost concurentă în sezonul 9 Chefi la cuțite, fiind aleasă să facă parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și a părăsit competiția cu fruntea sus și și-a ținut lacrimile în frâu, pentru că a considerat că nu are motive de plâns, avâd în vedere că a rezistat timp de 12 battle-uri.

„Eu nu sunt supărată. Suntem în battle-ul 12, despre ce vorbim? Nu mi-aș fi închipuit niciodată că o să pot să ajung până aici”, a declarat concurenta.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Rezultatul după battle a nedumerit echipele. Cine a câștigat

Totuși, Andra Mihail a mărturisit că a fost emoționată de tristețea de care au dat dovadă colegii cu care a legat prietenii.

„Sunt foarte triști. Sunt mai triști decât mine. Dacă ar fi să plâng, plâng pentru ei, că sunt atât de triști”, a spus Andra Mihail.

Ce legătură există între Andra Mihail de la Chefi la cuțite și Alexandra Stan. Imaginile incendiare în care apar împreună

Ce legătură există între Andra Mihail de la Chefi la cuțite și Alexandra Stan

Andra Mihail a dezvăluit faptul că ea și Alexandra Stan sunt prietene din copilărie și chiar au avut o trupă îmrepună, care se numea „Barbie”.

Andra Mihail și Alexandra Stan sunt amândouă din Constanța. Se cunosc de când se știu, au copilărit împreună și au tot felul de amintiri. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu, invitată la Xtra Night Show, a făcut dezvăluiri despre relația sa de prietenie cu artista, aducând chiar și câteva fotografii realizate împreună. În fotografiile care pot fi urmărite în videoclipul de mai sus Andra Mihail și Alexandra Stan apar împreună pe plajă, în costume de baie: „Amândouă suntem de la mare, cum să nu avem costume de baie. E foarte frumoasă fotografia. E făcută chiar în Constanța”, a descris Andra Mihail imaginile care rulau pe ecran, în timp ce ea făcea dezvăluiri despre povestea care o leagă de Alexandra Stan.

Având în vedere că se cunosc din copilărie, cele două au foarte multe povești pe care le-au construit împreună. Una dintre amintirile de care concurenta de la Chefi la cuțite își amintește cu cel mai mult drag este că a cântat împreună cu Alexandra Stan, în copilărie.

Cele două au avut chiar și o trupă care se numea Barbie și țineau spectacole în curte.

„Am cântat, am avut formație. Barbie. Am avut formație când eram mici. Noi ne-am născut pe aceeași stradă și suntem prietene de 27 de ani. Toate prostiile le făceam împreună. Printrre care n-am făcut și formație.Se nmea Barbie, țineam concerte la mine în curte. Tăiam bilete dar nu mai țin minte cât era prețul biletului. Din banii pe car eîi strângeam cumpăram pâine cu parizer, cu salam, și le dădeam ca snack la concert. Ăla a fost maximul de carieră al meu”, a povestit Andra Mihail la Antena Stars.

Sorin Bontea, în culmea fericirii. Ce veste a dat fanilor săi de pe Instagram... Roxana Blenche, vestea momentului. Unde găsești rețete făcute de concurenta de la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x