Antena Căutare

Sorin Bontea, în culmea fericirii. Ce veste a dat fanilor săi de pe Instagram

Sorin Bontea a reușit să își surprindă fanii cu un „breaking news” la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Ce veste a dat îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”?

sorin bontea in bucataria chefi la cutite Galerie
Sorin Bontea i-a surprins pe fanii de pe Instagram cu o veste neașteptată | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul lung și extrem de solicitant nu doar pentru concurenți, ci și pentru cei trei chefi, care au trecut prin focurile unor probe inedite, în dorința lor de-a câștiga cât mai multe amulete. Apoi au urmat numeroasele battle-uri pe echipe și dueluri cu răsturnări de situație spectaculoase.

La ceva timp după terminarea show-ului culinar de la Antena 1, Sorin Bontea i-a surprins pe urmăritorii săi de pe Instagram cu o veste inedită.

Sorin Bontea a dat o veste neașteptată fanilor săi de pe Instagram

Nu mai este o noutate faptul că îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” este pasionat nu doar de gătit, ci și de pescuit, petrecerile cu prietenii și grădinărit.

Pe contul său de Instagram, Sorin Bontea a postat de multe ori fotografii cu pomii plantați de el, lăudându-și astfel abilitățile.

Citește și: Fiica lui Sorin Bontea a făcut senzație într-o rochie mulată. Cum a apărut Miruna, la un eveniment: „Zeiță”

De curând însă, celebrul chef a dezvăluit tuuror faptul că este în culmea fericirii. Ce „breaking news” a dat acesta celor aproximativ opt sute de mii de urmăritori de pe contul său de Instagram?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Breaking News! Mi s-au copt roșiile 🍅”, acesta a fost mesajul postat de Sorin Bontea, ce i-au adus juratului numeroase reacții din partea fanilor.

„Primele roșii sunt gata. După ce că le-am urmărit în fiecare zi, ,le-am bibilit, le-am aranjat, le-am subțiat…Trebuie să iau o roșie neapart, că nu mai pot de poftă. De când sunt cu ochii pe ele (...). Ca la țară, exact așa mâncam eu când eram mic, când eram la țară”, a recunoscut celebrul chef, gustând cu poftă din recolta din curtea casei sale.

Aroma roșiilor a trezit un val de amintiri din copilărie pentru Sorin Bontea, iar filmarea are în prezent aproximativ o sută de mii de vizualizări.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum arăta înainte, cu părul scurt și blond. Poza i-a uimit pe fani... Andra Mihail de la Chefi la cuțite face furori pe plajă. Cum s-a lăsat fotografiată fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x