Antena Căutare

Andra Mihail, mesaj emoționant după eliminarea de la Chefi la cuțite: „M-am mai și supărat”. Ce a transmis concurenta

Andra Mihail a părăsit competiția Chefi la cuțite, în urma battle-ului cu numărul 12.

Andra Mihail, îmbrățișându-l pe Cătălin Scărlătescu, după eliminarea ei d ela Chefi la cuțite Galerie
Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un econcurent din echipa mov a sezonului 9 Chefi la cuțite | Antena 1

În ediția cu numărul 41 din sezonul 9 Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent. Pastele Andrei Mihail nu au fost pe placul chefilor, așa că aceștia i-au dat cel mai mic punctaj. Cu 8 puncte Andra Mihail a părăsit competiția Chefi la cuțite.

Concurenta a transmis un mesaj pe rețelele sociale, după eliminarea ei. Alături de mesaj a publicat și o serie de fotografii din seara care i-a adus eliminarea. În una dintre imagini se observă pastele arzând pe aragaz.

Andra Mihail a mărturisit că a trăit o experiență unică, în care a învățat foarte multe despre bucătărie și în care a întâlnit oameni cu care a legat prietenii.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Preparatul pe care Dumitrescu nu l-a mai văzut până acum. Ce a descoperit la degustare

Ce mesaj a transmis Andra Mihail, după eliminarea de la Chefi la cuțite

„Atât s-a putut! Am trăit o experiență senzațională pe care nu o voi uită niciodată. M-am distrat, am râs, m-am mai și supărat, dar a fost minunat. Am cunoscut oameni faini, am învățat multe lucruri și sunt mândră pentru faptul că, am făcut parte din familia Chefi la cuțite și că am ajuns până în acest punct. Am avut parte de oameni care m-au lăudat dar și oameni care m-au criticat. Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea”, a scris Andra Mihail pe contul său de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andra Mihail a părăsit competiția Chefi la cuțite cu fruntea sus

Andra Mihail a părăsit competiția cu fruntea sus și și-a ținut lacrimile în frâu, pentru că a considerat că nu are motive de plâns, avâd în vedere că a rezistat timp de 12 battle-uri.

Eu nu sunt supărată. Suntem în battle-ul 12, despre ce vorbim? Nu mi-aș fi închipuit niciodată că o să pot să ajung până aici.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Rezultatul după battle a nedumerit echipele. Cine a câștigat

Totuși, Andra Mihail a mărturisit că a fost emoționată de tristețea de care au dat dovadă colegii cu care a legat prietenii.

„Sunt foarte triști. Sunt mai triști decât mine. Dacă ar fi să plâng, plâng pentru ei, că sunt atât de triști”, a spus Andra Mihail.

Printre cei care și-au manifestat tristețea referitoare la plecarea Andrei Mihail s-au numărat Alexandru Bădițoaia, Vincenzo Aiello, dar și Florin Revesz.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme când a văzut farfuria echipei sale. Ce a urmat

De asemenea și Cătălin Scărlătescu și-a dezvăluit sentimentele față de plecarea Andrei din competiție: „Azi e doliu”, a spus chef-ul, în timp ce își îmbrățișa concurenta.

După battle-ul 12 Cătălin Scărlătescu a rămas cu 5 concurenți, Florin Dumitrescu cu 5 concurenți, iar Sorin Bontea cu 4 concurenți.

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent... Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pun în joc amulete valoroase: ”Este haos”. Emisiunea, lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x