Antena Căutare

Andrei Iliescu este intructor de gătit pentru copii și a decis să vină la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit

Andrei Iliescu este instructor de gătit pentru copii și a decis să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că merită un loc într-una dintre cele trei echipe!

Andrei Iliescu este intructor de gătit pentru copii și a decis să vină la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit Galerie
Andrei Iliescu a participat în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu o rețetă specială de carpaccio din pepene cu brânză de capră, perle de măsline și pesto, Andrei Iliescu a sperat că va reuși să „stingă lumina” celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, în sezonul 8!

Cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat cu multă atenție farfuria pregătită de concurentul care a privit totul din culise!

Andrei Iliescu i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite cu dezvăluirile sale

Apoi, ușile s-au deschis și Andrei Iliescu a ajuns în fața celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”! Acesta a dezvăluit faptul că abia acum, după șase-șapte ani, a avut curajul să participe la show!

citește și: Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban

Concurentul a povestit mai multe despre pasiunea sa pentru gătit, dar și despre cum este să fii instructor de cooking pentru copii.

citește și: Mariea Crâșmaru, singura femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit la „Chefi la cuțite”

A urmat un dialog extrem de interesant între Andrei Iliescu și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. La final, concurentul a primit două cuțite pentru rețeta pregătită și șansa de-a merge în următoarea etapa din competiția „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Pețitoarea lui Scărlătescu s-a întors la „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit Ioana Maria Rusu: „Chiar merit”... Vrăjitoarea Șerban Miliarda, expertă în cărțile de tarot, a gătit ceva special pentru jurații „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x