Antena Căutare

”- Băi sos de mălai, tu n-aveai ce să cauți aici! - Tu vorbești, compoțel?!” Jurizarea primei probe a iscat un conflict dur între chefi

Mâncare tradițională românească reinterpretată, aceasta a fost tema primei probe. Farfuriile sunt gata și ajung în fața unui juriul format din angajați în transporturi, muncitori ai RATB și Metrorex. 

Mâncare tradițională românească reinterpretată, aceasta a fost tema primei probe. Farfuriile sunt gata și ajung în fața unui juriul format din angajați în transporturi, muncitori ai RATB și Metrorex.

Gust tradițional, ca la mama acasă, dar farfurii care să-i lase fără cuvinte pe cei în fața cărora se vor afla! Urmează să aflăm primele păreri!

Sunt trei feluri de mâncare, alese de chefi: varză cu rață, găluște cu prune și saramură de crap.

Găluștele cu prune au fost intens lăudate, însă faptul că au fost reinterpretate nu a fost neapărat pe placul unora dintre ei. Și saramura a fost lăudată, cât despre varza călită, aici pare să se fi simțit cel mai bine gustul românesc.

Spiritele se încing în așteptarea verdictului! Bontea și Dumitrescu îl acuză pe Scărlătescu de faptul că nu a respectat proba: ”Unde e reinterpretarea la tine? Sper să nu ai pretenția să câștigi o probă pe care n-ai înteles-o!”

Ei bine, conflictul ia amploare între chefi pe măsură ce culorile farfuriilor apar.

”Tu n-aveai ce să cauți la proba asta!”, îi spune Bontea și Dumitrescu colegului Scărlătescu, care pare să fie unul dintre preferații juriului.

4 voturi pentru echipa roșie, 4 pentru cea neagră și 3 pentru cea argintie!

Vorbele grele au fost aruncate! Urmează primul duel!

  • Vino să îți faci cumpărăturile la Piața LIDL. Piața Lidl este colțul cu legume și fructe proaspete din toate magazinele Lidl din țară, aprovizionate cu produse gustoase, la prețuri avantajoase. Din dorința de a le oferi în continuare clienților legume și fructe autohtone, de o calitate înaltă, Lidl România a dezvoltat un parteneriat strategic și sustenabil cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.
”O faci varză?” Prima probă aduce și primele tensiuni între chefi și echipe! ”Unii cântă și fluieră. Am venit să ne dist... 2 la 1? Prima confruntare se lasă cu tensiune! Chef Scărlătescu îi acuză pe Dumitrescu și Bontea că s-au aliat împotriva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x