Antena Căutare

Cât a luat Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, la Bacalaureat. Ce a spus concurentul de la Chefi la cuțite

Ștefan Borleanu este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 9 Chefi la cuțite, așa că are mulți fani care îl urmăresc atât în cadrul show-ului culinar, cât și pe rețelele sociale.

Ștefan Borleanu, în preselescțiile Chefi la cuțite Galerie
Ștefan Bprleanu le-a povestit fanilor ce note a luat la Bacalaureat | Antena 1

Ștefan Borleanu, cel căruia Florin Dumitrescu i-a acordat cuțitul său de aur în preselecțiile Chefi la cuțite a adunat pe contul său de Instagram nu mai puțin de 26 de mii de urmăritori. Astfel, talentatul bucătar din echipa albastră a sezonului 9 Chefi la cuțite a creat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele sociale, provocându-și fanii să îi spună ce curiozități au despre el.

Printre curiozitățile fanilor, la care a răspuns „cuțitul de aur” a fost ce note a obținut acesta la examenul de Bacalaureat.

Tânărul și-a amintit de notele lui bune și le-a menționat în rubrica de stories de pe Instagram.

Astfel, Ștefan Borleanu se poate mândri cu 9,10 la Matematică, 8,60 la Limba și Literatura Română și 8,50 la Fizică.

Curiozitatea fanilor a venit în contextul în care mai este extrem de puțin până când absolvenții de liceu vor avea de-a face cu Examenul de Bacalaureat 2021.

Citește și: Ștefan Borleanu de la “Chefi la cuțite” se mândrește cu o mamă superba. Cum arată cea mai specială femeie din viața lui

Cine este Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu

Ștefan Boldeanu a venit mai pregătit ca niciodată în ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” să îi uimească pe cei trei chefi cu preparatul său deosebit, mai exact sea bass cu un piure de topinambur și un starter făcut din tartar de legume fresh, într-o gulie, cu mousse de păstrăv afumat și icre de păstrăv. În timp ce își pregătea rețeta sofisticată, tânărul a dezvăluit că vine din Vâlcea, dar stă de ceva timp în București.

Concurentul a mai mărturisit faptul că tatăl său este de meserie inginer, așa că la 19 ani a decis să se înscrie la Facultatea de Construcții, însă după ceva timp și-a dat seama că acest domeniu nu este ceea ce își dorește să facă. Acesta a început să se gândească la un plan B și astfel a înțeles că bucătăria este drumul său.

Citește și: Ștefan Borleanu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluiri neașteptate despre Elena Matei. Fanii au fost surprinși

În 2017, Ștefan Borleanu a făcut cursuri de specialitate și apoi a intrat să lucreze în diferite restaurante, unde și-a îmbogățit experiența. De asemenea, tânărul a ajuns și în Statele Unite ale Americii, unde a lucrat timp de câteva luni.

„În America am fost să lucrez la un restaurant destul de bun, cu produse super ok. Acolo este un chef care a lucrat în New York, timp de 20 de ani, la un local cu trei stele Michelin. Deci am avut de la cine să învăț, să fur. Apoi am lucrat la un hotel de patru stele, m-a ajutat foarte mult și chestia asta. Am încercat să învăț cât mai mult (...). Nu aspir la cuțitul de aur, nu vreau să-mi fac speranțe ca să am apoi deziluzii”, a spus el în preselecții.

Ștefan Borleanu de la “Chefi la cuțite” se mândrește cu o mamă superba. Cum arată cea mai specială femeie din viața lui... Numele semifinaliștilor sezonului 9 Chefi la cuțite, dezvăluite în această seară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x