Antena Căutare

Cât valorează premiul de la Chefi la Cuțite sezonul 9. Cu câți bani pleacă acasă Narcisa Birjaru

Marea finală Chefi la cuțite sezonul 9 i-a pus pe jar pe cei 3 finaliști care se luptă pentru marele premiu.

narcisa birjaru Galerie
Marea finală Chefi la cuțite sezonul 9 i-a pus pe jar pe cei 3 finaliști care se luptă pentru marele premiu. | Antena 1

În Finala Chefi la Cuțite sezonul 9, pentru titlul de câștigător s-au luptat în această seară Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei.

Pentru meniul din finală, cei trei concurenți au pregătit fiecare câte un antreu, fel principal și desert, iar verdictul le-a fost dat de un juriu de chefi specializați, alții decât Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu.

Câștigătorul a primit farfuria de aur pentru preparatele sale delicioase, iar marele premiu a fost anunțat de nimeni alta decât Gina Pistol, care a revenit în platou pentru o seară de pomină.

Lupta a fost strânsă în Finala Chefi la cuțite. Care e marele premiu

La starters, cei trei finaliști s-au înrecut în preparate pline de arome și au gătit Raviolo, cu carne de crab, coadă de langustină, spumă de crab cu consommé de cartof ars si tuille de cartof, cel de-al doilea starter a fost cu Salată de crab, cu jeleu de lime, homar cu unt ars, ulei de coriandru, piure de porumb, chips de chorizo, iar ultimul a fost Sea Breeze-Starter, cu langustina, ton și crevețe, infuzie de soia, mirin și zeamă de citrice cu dressing de mango.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Narcisa Birjaru, schimb de replici acide în bucătărie. Ce i-a spus Valentinei Ioniță (Lebăduța)

În Finala Chefi la Cuțite sezonul 9, Elena Matei ajutată de foștii concurenți care au ieșit din competiție, a gătit Monk fish cu texture de conopidă, piure de Topinambur, sos de pește cu midii, chips de varză kale și ulei de mărar.

Următoarea farfurie cu main course, cea a Narcisei Birjaru, a avut Mușchi de vită cu cartofi dulci, chipsuri de cartofi dulci, sos de soia cu mirin și piure de păstârnac trufă.

Farfuria lui Cătălin Amarandei cu felul principal conține Black Cod, Saint Jacques cu crustă de pui crispy, piure de conopidă, floreta de conopidă, sparanghel și bisque de langustina cu ulei de chives.

Departajarea s-a făcut atunci când s-a servit desertul. Narcisa a gătit Mousse de ciocolată cu jeleu de mango și zmeură , Elena Matei a făcut Texturi de ciocolată, cu jeleu de mango și rozmarin, caramel cu miso, belea italienească și coulis de zmeură și fructe, iar Cătălin Amarandei a pregătit Cremă de ciocolată amară, glaze de ciocolată cu caramel, biscuite de cocos cu pralină de ciocolată, piure de fructul pasiunii.

Narcisa Birjariu este căștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 9

Narcisa, concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, este câștigătoarea acestui sezon, fiind cea care intră în posesia sumei de 30.000 de euro.

Tânăra este de meserie bucătar și lucrează la un stand up comedy. Încă din preselecții Narcisa Birjaru a dezvăluit faptul că cel mai mult își dorește cuțitul de la Cătălin Scărlătescu, cel pe care îl admiră cel mai mult și a reușit să facă parte din echipa lui și chiar să îl facă mândru, câștigând marele premiu.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Narcisa Birjaru, accident în bucătărie. Ce a pățit concurenta

Deși multă lume nu a crezut că va ajunge un bucătar priceput, aceasta a muncit mult, pentru a demonstra contrariul.

Extrem de emotivă, tânăra a dezvăluit faptul că a venit la emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 9, ca să arate tuturor ce poate și că este un bucătar priceput.

Narcisa Birjaru a povestit celor trei chefi cum a ajuns de la spălat de vase să fie chiar bucătar. Măritată de la 14 ani, frumoasa concurentă i-a amuzat pe jurați, i-a uluit cu dezvăluirile sale și apoi a așteptat verdictul. Când a văzut că a primit trei cuțite, aceasta a izbucnit în lacrimi, la preselecții, la fel cum în Finala Chefi la cuțite concurenta s-a bucurat teribil de reușita ei.

Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e Narcisa Birjaru, prima câștigătoare a marelui premiu din sezonul 9... Finala Chefi la cuțite 2021. Interviu exclusiv cu Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9. Ce dezvăluiri a făcut după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x