Antena Căutare

Ce a dezvăluit Florin Revesz, după finala „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile

Florin Revesz a făcut o dezvăluire complet neașteptată, după finala emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

florin revesz bucurandu-se ca a ajuns in semifinala chefi la cutite Galerie
Florin Revesz a făcut o dezvăluire surprinzătoare după finala „Chefi la cuțite” | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul spectaculos, plin de situații neprevăzute, concurenți cu povești de viață incredibile și rețete savuroase.

Unul dintre bucătarii care i-au impresionat din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu este Florin Revesz. Încă din audiții, acesta a demonstrat că are potențial, uimindu-i pe chefi cu o rețetă de scoici Saint Jacques cu un velouté de citrice, texturi de păstârnac, fenicul murat și ulei de mărar, rețetă pe care a gândit-o chiar el.

După finala „Chefi la cuțite” sezonul 9, acesta a făcut o dezvăluire complet neașteptată, ce i-a surprins pe fani.

Ce a dezvăluit Florin Revesz după finala sezonului 9 al emisiunii Chefi la cuțite

În sezonul 9 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1, Florin Revesz a demonstrat că nu degeaba a renunțat la ideea de-a deveni inginer. Având doar doi ani de experiență ca bucătar, acesta a reușit să ajungă la un nivel de pregătire ce i-a adus în timpul competiției farfurii impecabile, ce au obținut maximul de puncte.

La un moment dat, unul dintre jurați a fost de părere că preparatul concurentului „reprezintă perfecțiunea”. Chiar dacă nu a reușit să câștige trofeul, Florin Revesz a câștigat inimile a zeci de mii de admiratori. Ce a dezvăluit concurentul, după finala „Chefi la cuțite”?

Tânărul a fost singurul bucătar care a trecut prin toate cele trei echipe și, de fiecare dată, a demonstrat că este un concurent ambițios și muncitor, dar și un ajutor de nădejde pentru colegii de echipă. La scurt timp după finala „Chefi la cuțite”, concurentul a postat pe contul său de Instagram imagini în care apare petrecând timp alături de membri din toate cele trei echipe, semn că între concurenți s-a format o adevărată „familie”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, imaginea a adunat mii de aprecieri și numeroase comentarii, semn că fanii „Chefi la cuțite” au savurat din plin imaginile din culise și s-au bucurat să descopere faptul că între concurenți s-a născut o frumoasă prietenie și că, după battle-uri și dueluri, rivalii deveneau amici.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Exclusiv! Ce a făcut Narcisa Birjaru după ce a câștigat „Chefi la cuțite”. Ce a dezvăluit câștigătoarea sezonului 9... Cu ce se ocupă Rikito Watanabe, fostul concurent "Chefi la cuțite", atunci când se află în afara competiției. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x