Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Florin Revesz i-a uimit pe jurați cu rețeta pregătită! A lăsat facultatea ca să își urmeze visul

În ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Florin Revesz, un tânăr care a făcut tot ce i-a stat în putință ca să ajungă bucătar, deși familia și-a dorit să devină inginer!

Florin Revesz gătind în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
Florin Revesz și-a făcut curaj să participe în ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Chiar dacă a avut ceva emoții atunci când a pășit în bucătăria îndrăgitului show culinar de la Antena 1, Florin Revesz și-a adunat forțele și a sperat că va reuși să pregătească o farfurie cu totul și cu totul specială.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acesta a decis să facă niște scoici Saint Jacques cu un velouté de citrice, texturi de păstârnac, fenicul murat și ulei de mărar, o mâncare despre care spune că el a gândit-o.

Florin Revesz e „domnul inginer” care i-a uimit pe jurați cu rețeta sa, în ediția 19 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Și ca totul să fie cât mai surprinzător, concurentul a ales să folosească pentru plating propriile vase.

În timp ce migălea cu multă grijă fiecare ingredient în parte, Florin Revesz a mărturisit faptul că abia de doi ani practică meseria de bucătar. La insistențele părinților, tânărul a ales să facă o facultate de construcții pentru a avea un stat respectabil în societate, dar în adâncul sufletului marea lui pasiune a rămas tot gătitul.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 19, oferită de Adrian Mihăilescu! Verdictul a fost neașteptat

Acum, acesta spune că vede participarea sa în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca pe o provocare și speră totodată să își facă părinții mândri și să le demonstreze că i-a fost scris să devină un bucătar de renume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, banda a mers, cloșurile au fost ridicate și pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși de farfuriile primite. Atât prezentarea ieșită din comun cât și combinația de ingrediente și arome i-au făcut pe cei trei jurați să se gândească la faptul că au de-a face cu un bucătar cu experiență.

Florin Revesz in fataa chefilor la chefi la cutite

Florin Revesz i-a impresionat pe jurați

Nu mică le-a fost surpriza atunci când în platou și-a făcut apariția Florin Revesz. Acesta s-a prezentat și a dezvăluit detalii uluitoare din viața sa. Inițial, acesta a fost îndrumat de toți cei din jur să facă facultatea de calculatoare, dar fiindcă nu era fericit, tânărul a renunțat și a plecat cu un program de „work and travel” în Statele Unite ale Americii, acolo unde soarta i-a îndrumat pașii către bucătărie. A curățat legume, a spălat vase și a făcut multe alte treburi dificile. Apoi, revenit în țară, acesta a decis să se înscrie la facultatea de construcții, dar nu a durat mult și a plecat din nou în SUA, tot ca să muncească în bucătărie, în următorii trei ani. Acesta a recunoscut faptul că încă nu și-a luat licența de inginer, spre marea dezazmăgire a părinților săi.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Preotul Florin Danu a adus chefilor o rețetă specială de pe Muntele Athos! Ce a dezvăluit

După ce i-au explicat ce greșeli a făcut în farfurie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dezvăluit verdictul: cu trei cuțite, tânărul a primit șansa de-a merge mai departe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Un fost campion MMA și un preot vin să gătească la Chefi la Cuțite... Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Nuami Dinescu a făcut o dezvăluire neașteptată! Ce reacție au avut jurații când au văz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x