Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Cea mai reușită degustare de până acum! Ce farfurie i-a uluit pe chefi

După cel de-al 16-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat preparatele și au descoperit o farfurie perfectă!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din duelul de la „Chefi la cuțite” Galerie
Chefii au degustat farfuriile dueliștilor din ediția 45 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cel de-al 16-lea battle a fost câștigat de echipa verde a lui Sorin Bontea, cu o rețetă asiatică de chifteluțe, ce au purtat semnătura simpaticului japonez Rikito Watanabe.

Concurenții din echipa albastră și cei din echipa mov au intrat apoi la un duel ce i-a provocat să pregătească orice rețetă își doresc, dar folosind patru texturi diferite în farfurie.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de cea mai reușită degustare din sezonul 9 „Chefi la cuțtie”

La finalul timpului de gătit, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au acordat note.

Keed a pregătit o rețetă de somon în crustă de migdale cu verdețuri, cartofi dulci și normali, zdrobiți, spumă de ananas și piele crocantă, ce nu a primit critici din partea chefilor. Valentina Ioniță a mizat pe un somon teriyaki cu salată de castraveți și piele crocantă, o farfurie ce i s-a părut extrem de interesantă lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Ștefan Borleanu și Alexandru Bădițoaia, schimb neașteptat de replici. Ce și-au spus

„Are o expozie de gust, în zona asta de asiatic, mi-a plăcut foarte mult”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

Florin Revesz a pregătit piept de rață cu lavandă, fenicul și texturi diferite de sfeclă, o farfurie ce i-a cucerit instant pe cei trei chefi.

farfuria pregătita de florin revesz

Florin Revesz a făcut senzație la degustare cu farfuria pregătită la duel

Chiar și concurentul a mărturisit faptul că este cea mai frumoasă farfurie făcută de el până acum, motiv pentru care se simte sigur de faptul că va obține un punctaj mare.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

„Wow, e superbă”, a zis Cătălin Scărlătescu, cel mai pretențios jurat de la „Chefi la cuțite”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, rând pe rând, chefii au degustat și restul farfuriilor pregătite de dueliști și au acordat puncte. Pentru liderul echipei mov și pentru cel al echipei albastre emoțiile au fost mari, fiindcă cei doi riscă să aibă un concurent eliminat, chiar cu puțin timp înainte de finala „Chefi la cuțite” 2021.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Ștefan Borleanu și Alexandru Bădițoaia, schimb neașteptat de replici. Ce și-au spus... Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x