Antena Căutare

„Ce faci, Sile? Aoleu”! Ucenicul lui Florin Dumitrescu a pregătit o surpriză! „Cea mai mare pedeapsă a fost să spăl 1.200 de farfurii!”

Silviu Furdui are 28 de ani și este chef bucătar la propriul restaurant din București, dar acum vrea să demonstreze că merită să câștige această competiție.

Silviu Furdui are 28 de ani și este chef bucătar la propriul restaurant din București, dar acum vrea să demonstreze că merită să câștige această competiție.

Spune că a învățat tot ce știe de la chef Florin Dumitrescu, așa că înfruntarea dintre cei doi va fi una plină de surprize!

Concurentul a ales să pregătească un măr copt cu o cremă de soc, prune uscate și portocale trase în coniac. Spune că are această rețetă de la bunica sa.

A avut multe dificultăți în viață și parcă a fost urmărit de ghinion în afacerile sale. Ulterior, acesta a decis să își dedice timpul și energia pasiunii sale pentru gătit.

A început de jos, apoi a deprins arta culinară.

Mărturisește că cea mai mare pedeapsă a sa de până acum a fost să curețe zece kilograme de fistic sau să spele 1.200 de farfurii.

Acum, a venit la „Chefi la cuțite” ca să-și încerce norocul și să vadă dacă reușește să îl impresioneze pe Florin Dumitrescu.

Tacticos, cei trei au gustat desertul pregătit de Silviu și au jurizat.

„Ce faci, Sile? De când te-ai apucat măi băiatule de deserturi? Aoleu, Sile”, aceasta a fost reacția lui chef Florin Dumitrescu la vederea ucenicului său.

Verdictul a fost clar: Sile merge mai departe!

Uite aici savuroasa rețetă pregătită de Sile: Măr copt cu cremă de soc şi prune uscate

A renunțat la job ca să vină la emisiune! Sebi a gătit pentru Brad Pitt și Sophia Loren, iar apoi i-a dat gata pe cei tr... Războiul nu e pentru toată lumea! „Nu am anticipat că o să fie atât de greu”! Tensiunea îl face pe Alexandru să renunțe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x