Antena Căutare

Ce mai face și cum arată acum Claudia Radu din sezonul 8 de Chefi la cuțite. Fosta concurentă a slăbit considerabil

Claudia Radu s-a schimbat mult de când a participat în sezonul 8 de Chefi la cuțite. Recent, fosta semifinalistă a show-ului culinar a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu ea ținând cuțitul pe care l-a primit în preselecții.

Claudia Radu de la Chefi la cuțite a slăbit considerabil

Antena 1

Fanii Chefi la cuțite au putut observa cât de mult a slăbit Claudia Radu. Fosta concurentă a show-ului culinar de la Antena 1 a anunțat pe Instagram că în prezent face mult sport, dar continuă să gătească și să se uite la sezonul 10 de la Chefi la cuțite, lăsându-se chiar inspirată de preparatale actualilor concurenți. De când a început procesul de slăbire Claudia Radu a reușit să topească 45 de kilograme.

Ce spune Claudia Radu despre sezonul 10 de Chefi la cuțite

„Dau startul la provocare genuflexiunilor. Practic o lună de zile, ghidată și supravegheată de un super antrenor, îmi voi creste rezistența fizică prin genuflexiuni. Mi-a spus cineva drag mie astă-seară că intr-o lună de zile nu mă voi recunoaște în oglindă. Asa sa fie!

Da' ce, credeați că m-am lăsat de Chefi la cutite ? Nici vorbă! Cuțitul stă la loc de cinste, urmăresc cu drag battle-urile și duelurile și îmi amintesc cu emoții și lacrimi de toate lucrurile frumoase din sezonul 8. Unde mai pui ca ma si inspir pentru a crea mese delicioase si sanatoase pentru mine si pentru oamenii care vin alaturi de mine. P.S.: M-am ofticat că nu am avut și noi probă cu condimente la un duel în sezonul 8.

80% Alimentație
20% Mișcare
100% Determinare”, a scris Claudia Radu pe Instagram.

Povestea emoționantă a Claudiei Radu de la Chefi la cuțite: „Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”

În preselecțiile de la Chefi la cuțite, Claudia Radu și-a spus povestea de viață.

„Fiind și cea mai mică dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași”.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, look îndrăzneț ce i-a uluit pe fani! Cum s-a pozat

Claudia a mărturisit că s-a simțit subestimată, din cauza aspectului fizic.

„Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită”, a mărtusit Claudia Radu.

De asemenea, concurenta a mărturisit că a fost marcată de perioada în care cei din jur o umileau:

„Aceste lucruri te marchează foarte mult, când ești copil. Îmi pare rău că nu am avut curajul să spun nimănui acest lucru, am vrut să-mi protejez părinții. Sfatul meu pentru toți cei din situația mea este să spună cuiva ceea ce se întâmplă. Trebuie să conștientizeze că trebuie să facă acest pas. Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”, a dezvăluit Claudia Radu, emoționată și cu lacrimi în ochi.

În prezent, Claudia dă dovadă de ambiție, merge la sală, muncește din greu, iar rezultatele se observă.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire neașteptată! Ce a recunoscut: „E ziua confesiunilor. Nu mai puteam să stau”

Claudia Radu a avut un parcurs impresionant în competiția Chefi la cuțite.

Florin Dumitrescu a ales-o în echipa „Bulinelor”, impresionat fiind de gustul mâncării preparate de Claudia. Concurenta a evoluat pe parcursul competiției și a reușit să fie printre ultimii trei membri rămași în competiție, ai echipei lui Dumitrescu. Așadar, în semifinală, Roxana Blenche Claudia Radu și Kani l-au reprezentat pe chef Dumitrescu.

Chefi la cuțite, lider de audiență cu ediția de miercuri seară. Tema probei a fost mărul discordiei între cei trei Chefi... Cum arată soțul Ștefaniei Pop de la Chefi la cuție. Concurenta s-a căsătorit recent. Cum a arătat în rochie de mireasă...
Ultimele știri
x