Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Mariana Zinner, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Ce reacție a avut Florin Dumitrescu

În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, duelul s-a terminat cu o dublă eliminare, astfel că Mariana Zinner și Florin Borșaru au părăsit competiția. La scurt timp după verdict, concurenta din echipa gri a transmis un mesaj la care fanii au reacționat imediat. Florin Dumitrescu a avut și el o reacție.

colaj foto cu poze cu mariana zinner si poza cu mariana zinner si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Fanii au reacționat imediat atunci când au văzut ce mesaj a transmis Mariana Zinner, după eliminarea de la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Una dintre cele mai apreciate concurente din echipa gri a fost Mariana Zinner. Aceasta s-a făcut mereu remarcată în competiție pentru seriozitatea de care a dat dovadă și, nu de puține ori, ea a reușit facă diferențe la probele de gătit pe echipe. În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite, aceasta a obținut, împreună cu Florin Borșaru, un punctaj mic, ce i-a adus eliminarea. La scurt timp după ce a părăsit competiția, Mariana Zinner i-a surprins pe urmăritorii săi de pe Instagram cu un mesaj neașteptat.

Ce mesaj a transmis Mariana Zinner, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 11. Cum a reacționat Florin Dumitrescu

În cel de-al 11-lea battle, cele trei echipe au primit misiunea de-a găti folosind paleta de culori primită și cea mai bună farfurie a fost cea pregătită de echipă neagră a lui Cătălin Scărlătescu.

La duel, echipa roșie și cea neagră au primit un ingredient obligatoriu (puiul), dar și unul ales de către un rival. Fiecare a încercat să obțină un preparat cât mai gustos, dar se pare că această combinație de pui și mentă a pus-o mult în dificultate pe Mariana Zinner, lucru ce i-a adus eliminarea de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Cum arată fiica cea mare a Marianei Zinner, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Cât de frumoasă e Vanessa

„Asta a fost, Florin și eu ne luăm rămas bun. A fost un drum greu până aici și mulțumesc tuturor”, a fost reacția Marianei Zinner, la scurt timp după ce a primit verdictul.

„Îmi pare foarte rău că Mariana pleacă, fiindcă mai era cineva care aducea echipa cu picioarele pe pământ. Mi-a plăcut foarte mult energia ei, mi-a plăcut foarte mult modul în care făcea lucrurile să se întâmple în battle-uri. Simțeam așa, că chiar se implică. E aiurea, tare aiurea”, a spus Florin Dumitrescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, după emisiunea Chefi la cuțite sezonul 11, Mariana Zinner a publicat pe contul său de Instagram următorul mesaj: „Chef Florin Dumitrescu, mulțumesc că m-ai ales în echipa ta. A fost o experiență pe care nu o voi uita niciodată. Chiar dacă am vârsta pe care o am, am reușit să învăț multe atât de la tine, cât și de la colegii mei de echipă. Sper ca drumurile noastre să nu se oprească aici. Respect”, a fost mesajul publicat de concurentă.

Chiar și Florin Dumitrescu a reacționat după eliminarea concurentei din echipa gri: „Ești tare, mămica! Te îmbrățișez!”, a zis juratul Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Stelian Nistor și Adriana Stănescu au fost eliminați. Ce s-a întâmplat după anunțarea ver... Ce mesaj a transmis Stelian Nistor, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x