Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu explică de ce a izbucnit în lacrimi la televizor: „Nu este o rușine să plângi"

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit care a fost motivul pentru care a plâns în Semifinala Chefi la Cuțite 2020. Mentorul echipei Bulinelor a mărturisit că acest an a fost cu totul neobișnuit la filmări, pe fondul crizei coronavirusului, iar dorul de familie l-a sensibilizat extrem de mult.

Colaj cu Florin DUmitrescu și colegii săi, Bontea și Scărlătescu Galerie
De ce a plâns chef Florin Dumitrescu în semifinala CHefi la cuțite | A1.ro

Chef Florin Dumitrescu a izbucnit în lacrimi, în Semifinala Chefi la Cuțite, după ce concurenții au primit mesaje video de la cei dragi. Încurajările de care au avut parte semifinaliștii l-a dus pe chef Dumitrescu cu gândul la familia sa.

Florin Dumitrescu a fost emoționat mai ales de copiii concurenților care au transmis mesaje în Semifinală și nu s-a mai putut abține să nu plângă.

Chef Florin Dumitrescu, în Semifinala Chefi la cuțite 2020: Îți dai sema cât de mult lipsesc oamenii aceștia de acasă pentru visul lor

La testimoniale, chef Florin Dumitrescu a mărturisit că dorul de fetițele sale l-a sensibilizat:

„Copiii au o sinceritate aparte. Îți dai sema cât de mult lipsesc oamenii aceștia de acasă pentru visul lor. Când a plecat Vincent am ajuns acasă, eram foarte supărat, iar mie mi-au făcut o piesă de teatru. Au știut că sunt supărat și mi-au făcut o piesă de teatru. De-aia mi-e dor de ele. Au harul ăsta de a te remonta și în momentul în care îți vezi copiii în mesajele video, îți dai seama că e singura sursă de energie pe care poți să ți-o iei”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Vincent Lointier e francezul care i-a fermecat pe jurații „Chefi la cuțite”! „Sunt bucătar de la 15 ani, acum lucrez în Cluj”

După ce s-a s-a difuzat Semifinala Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a postat un filmuleț emoționant pe contul său de Instagram, pe care l-a denumit: „Confesiuni. Nu este o ruşine să plângi, dimpotrivă, este foarte frumos să ai de ce să plângi!”

Chef Florin Dumitrescu: Întotdeauna m-am ferit să plâng la televizor

În înregistrare chef Florin Dumitrescu a explicat că în perioada filmărilor sezonului 8 Chefi la cuțite s-a izolat de familie, pentru a nu exista riscul să aducă virusul acasă și să-și îmbolnăvească fetițele.

Așadar, Florin Dumitrescu și-a văzut rar fetițele, iar absența familiei l-a sensibilizat în acest an.

În videoclip Florin Dumitrescu apare alături de fetițele lui Ava și Mia.

Citește și: Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite. Mesajul emoționant al tinerei: „Eu sunt cea mai mândră de tine”

„De gălăgia asta mi-a fost cel mai dor. Mi-a lipsit mult. Filmam, plecam dimineața, veneam seara, mă băgam în mansardă, vedeam fetele doar dimineața când plecam și atunci doar ne salutam și fugeam. A fost cel mai ciudat an filmat vreodată. Lipsa familiei m-a sensibilizat foarte mult. Mi-au lipsit, că-s om și îmi iubesc mult fetele, pe toate 3. A fost un moment în care am reușit să plâng la televizor”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chef Florin Dumitrescu a mărturisit că mereu a evitat să plângă la televizor, însă anul acesta acest plan i s-a dat peste cap.

Citește și: Chefi la cuțite semifinala 2020. Degustare spectaculoasă pentru a doua probă din semifinală

„Întotdeauna m-am ferit de treaba asta că e o imagine, dar Covid-ul a reușit să-mi schimbe planurile. Mă bucur foarte mult că suntem sănătoși și că reușim să filmăm fără probleme. A plusat siguranța și m-am izolat de copii. Azi e prima zi de când am început filmările când am coborât din mansardă și toată ziua am stat cu gagicile în brațe. Nu e o rușine să plângi. E foarte frumos dacă ai de ce să plângi”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, pe contul său de Instagram.

Chefi la cuțite din nou lider de audiență. Show-ul își desemnează în această seară finaliștii... Chefi la cuțite semifinala 2020. Surpriză uriașă în a treia probă de gătit! Ce decizie trebuie să ia chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x