Antena Căutare

Chef Florin lansează bomba: „Gina și Cătălin au o mare problemă și au nevoie de ajutor! Ei doi suferă de o boală rară...”

Recent, chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj de-a dreptul surprinzător pe pagina sa de Facebook. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut despre ce este vorba.

Recent, chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj de-a dreptul surprinzător pe pagina sa de Facebook. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut despre ce este vorba.

Gina și Cătălin au o mare problemă și au nevoie de ajutor! Ei doi suferă de o boală rară, numită sumbru „selfiecocită”.

Această boală atacă neuronii și implică schimbări de comportament și evident, mândrie de sine.

Se manifestă prin folosirea telefonului pe post de oglindă sau prin autofotografiere. Această boală nu are leac, iar riscul de a deveni subiect de caz la marile universități din lume este foarte mare.

Dacă îi vedeți pe stradă, la televizor sau oriunde în lume, vă rog să donați câte un selfie.

Cătălin și Gina, noi suntem aproape de voi și nu vom permite niciodată camerei frontale a telefonului să vă acapareze viața în totalitate! Suntem alături de ei, dragi prieteni? Donați selfieuri!”

„Mâncarea leagă oamenii, pentru mine totul se învârte în jurul ei”! Chef Florin Dumitrescu te învață ce să mănânci când ... Se schimbă strategia de război, iar concurenții primesc o nouă provocare! Un bucătar celebru vine la „Chefi la cuțite”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x