Antena Căutare

Chef Scărlătescu, dărâmat după ce a nu a luat nicio farfurie: „E prima mea zi neagră la Chefi la cuțite! Sunt total dezamăgit!”

Chef Scărlătescu, dărâmat după ce a pierdut duelul cu Bontea: „E prima mea zi neagră la Chefi la cuțite! Sunt total dezamăgit!”. Echipa mov a pierdut în fața celei verzi, deși primul crede că foietajele echipei lui Bontea au fost tari ca farfuriile.

Chef Scărlătescu, dărâmat: „E prima mea zi neagră la Chefi la cuțite! Sunt total dezamăgit!”. Echipa mov a pierdut în fața celei verzi, deși primul crede că foietajele echipei lui Bontea au fost tari ca farfuriile.

„Pe ce i-a dat farfurii, pe două bucăți de carne uscată?”, s-a întrebat Scărlătescu și a spart chiar și o farfurie. În plus, cheful a fost total dezamăgit de degustători.

„De ce ești mizerabil?” Chef Dumitrescu, la cuțite cu chef Bontea! Liderul portocaliilor a plecat din bucătărie... Echipa mov, bilanț crunt: zero farfurii! Concurent din echipa lui Scărlătescu: „Parcă suntem blestemați!” Bontea, mai bu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x