Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Nea Marin și familia lui au degustat preparatele concurenților din Asia Express

Ultima ediție specială din Chefi la cuțite a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor noi jurați. Nea Marin și familia lui au jurizat preparatele savuroase ale concurenților din Asia Express - Drumul Împăraților.

nea-marin-cei-trei-chefi Galerie
Ultima ediție specială din Chefi la cuțite a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor noi jurați. Nea Marin și familia lui au jurizat preparatele savuroase ale concurenților din Asia Express - Drumul Împăraților | Antena 1

Ediția de Chefi la cuțite din 1 decembrie a venit cu o surpriză uriașă pentru cei trei chefi și concurenții Asia Express - Drumul Împăraților. Aceștia au aflat că preparatele lor vor fi jurizate de nea Marin și familia lui.

Echipele au avut de gătit un desert cu ciocolată și un fel principal specific românesc. Acestea au avut grijă de toate detaliile pentru a-i impresiona pe jurații de astăzi.

„Astăzi ne jurizează nea Marin și ai lui. Nu e bine că-i pretențios. Și plus de asta, soția lui nea Marin gătește foarte bine, a venit și la noi, unde a gătit foarte bine. Noi ne-am dat toată silința, sper să-i placă”, a fost replica amuzantă a lui chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Degustare plină de surprize după proba de main course. Ce au spus jurații despre farfurii

Gina Pistol a întâmpinat invitații speciali și le-a explicat despre ce este vorba în aceste ediții speciale din Chefi la cuțite. Toți au fost extrem de încântați când au aflat că cei care au gătit sunt concurenții sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților.

„Vorbești serios? Tare! Mă bucur că sunt român și mă bucur că am venit în această zi să degust produsele colegilor noștri”, a spus nea Marin, vizibil entuziasmat de veste.

Echipele au aplaudat și s-au amuzat când banda a început să ducă preparatele lor către jurați.

Ce au spus nea Marin și familia lui despre prepratele concurenților din Asia Express - Drumul Împăraților

Jurații au rămas surprinși de aspectul farfuriilor încă de când acestea au intrat pe bandă. Nea Marin a evidențiat faptul că Patrizia este chef bucătar și sigur a făcut un preparat spectaculos.

Fafuria roșie a fost prima din care au degustat nea Marin și familia lui, dar și chefii show-ului culinar.

„A fost prima oară când nu ne-a lăsat să gustăm din desert.”, a spus chef Florin Dumitrescu despre mâncarea echipei roșii.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Ultima degustare de duel din acest sezon. Ce farfurie a impresionat din plin

„Mie îmi plac foarte mult vinetele”, a spus soția lui nea Marin.

Fafuria galbenă a venit cu o mulțime de gusturi noi pentru jurați. Aceștia au fost impresionați de desertul echipei galbene.

„De data asta s-a văzut că totul a fost lucrat și gustos”, a mărturisit Larisa, fiica lui nea Marin.

Jurații au apreciat și desertul din farfuria albastră: „Mie farfuria albastră mi-a atras atenția.”

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Lorelei a avut parte de un moment de panică în bucătărie: „A luat foc, ce trebuie să ... Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Cine a câștigat proba din ultima ediție specială. Chefii care au pierdut trebuie să s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x