Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Degustare plină de surprize după proba de main course. Ce au spus jurații despre farfurii

Cea de-a doua ediție din Chefi la cuțite a venit cu o probă neașteptată. Echipele au primit sarcina de a face un main course cu ingrediente vedete: varză, cartof și praz, însă au fost nevoiți să se gândească și la gusturile juraților, echipa de la Prețul cel bun.

gina-pistol-și-echipa-prețul-cel-bun Galerie
Cea de-a doua ediție din Chefi la cuțite a venit cu o probă neașteptată de gătit. Echipele au primit sarcina să facă un main course cu ingrediente vedete: varză, cartof și praz, însă au fost nevoiți să se gândească și la gusturile juraților, echipa de la Prețul cel bun. | Antena 1

Cele trei echipe au dat tot ce au putut la proba de main course, însă jurații de la Prețul cel bun vor decide farfuria câștigătoare. Concurenții au lucrat foarte bine în echipă și auscultat de instrucțiunile chefilor, chiar dacă au avut o „pedeapsă” de dus până la capăt.

Toți au fost foarte atenți la plating și la modul în care au preparat mâncarea. Echipa roșie a gătit pulpe de rață la cuptor cu garnitură de salată de varză și un sos de prune, în timp ce echipa galbenă a preparat un risotto cu praz și tocană cu praz.

În ceea ce privește echipa albastră, Chef Sorin Bontea le-a propus să facă piept de rață, sos de roșii, cartofii și reducție de vin porto.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Ce au dezvăluit Cuza și Emi, după show

Cei trei chefi și concurenții nu au uitat să evidențieze ingredientul vedetă din farfurie: varza, prazul și cartoful.

Emoțiile au început să apară la final, când fiecare echipă și-a pus pe bandă farfuriile spectaculoase.

Echipa Prețul cel bun au jurizat preparatele concurenților de la Asia Express sezonul 4, în cea de-a doua ediție specială din Chefi la cuțite

La scurt timp după ce au fost așezate farfuriile pe bandă, Gina Pistol a întâmpinat cu zâmbetul pe buze echipa show-ului Prețul cel bun, printre care se numără Iuliana Luciu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Prezentatoarea TV le-a explicat ceea ce au de făcut, însă Iuliana Luciu nu s-a putut abține și și-a exprimat curiozitățile: „Ce culoare are chef Cătălin Scărlătescu?”

„Au avut de gătit românește, este o competiție între Moldova, Ardeal și Țara Românească. În fiecare zi, ei trag la sorți câte un ingredient diferit și foarte românesc, cu care să gătească românește. Astăzi am avut varză, praz și cartofi”, le-a spus Gina Pistol.

Replicile amuzante nu au întârziat să apară din partea lui Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Am venit de acasă de la fasole să mănânc praz și varză. Eu am venit că îmi era foame. Sunt sătul de varză, toată copilăria am mâncat la varză”

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Chefii au făcut degustarea rețetelor făcute de concurenții de la Asia Express intrați la duel

Jurații au avut parte de o surpriză când farfuriile au început să apară pe bandă.

„Așa da!”, a spus Liviu Vârciu.

Părerile au fost împărțite în ceea ce privește farfuriile celor trei echipe, însă marea surpriză la degustare a fost gustul preparatelor. Cei de la Prețul ce bun s-au decis cu greu în privința unei singure farfurii.

„Alegerea mea a fost farfuria albastră pentru că mi-a plăcut foarte mult și nu m-am putut dezlipi de ea”, a spus coordonatorul de casting Prețul cel bun.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: Își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Proba de gătit la care a ieșit show. Două echipe au cântat în timp ce preparau mânca... Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Banda a adus o surpriză uriașă pentru concurenții Asia Express. Ce echipe au intrat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x